DJ Expo 2005

Partyscene Redactie | 16 augustus 2005
headlines


Iedereen die zich op wat voor manier dan ook bezig houdt met het produceren, draaien of promoten van muziek, is welkom op de expo, deze keer in Hal 10 van de RAI. Voor zowel aankomende als gevestigde namen is het evenement een ware speeltuin. De bezoekers van de expo krijgen de mogelijkheid om veel nieuwe apparatuur uit te proberen en daarnaast zijn er interessante workshops en specials. De expo is dit jaar voor het eerst uitgebreid met een speciaal gedeelte voor producers, waar de nieuwste snufjes op het gebied van HighTec en studiomateriaal worden vertoond. Zo heeft de expo de primeur van de presentatie van de nieuwe Roland SP-404.

Verder zijn er workshops van Roland (de nieuwe V-synth XT), M17 (Ableton en Steinberg) en de Nederlandse top-dj 100% Isis zal ook twee workshops geven. Isis is een van de eerste vrouwelijke dj’s ter wereld en een ware pionier op het gebied van elektronische muziek. Ook techno dj en producer Jan Liefhebber en dj C-Jay geven een workshop. Ook technopionier Jochem Paap a.k.a. Speedy J is aanwezig. Hij staat op zaterdag op de TM Audio stand.

Op zaterdag 27 augustus vindt ook nog het prestigieuze Technics DMC Dutch DJ Championship 2005 plaats. Hier strijden de beste turntablists van Nederland voor een plekje op de World DMC Championship in september in Londen.

Kijk voor meer info op www.djexpo.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws