KUS op het strand

Partyscene Redactie | 10 augustus 2005
headlines

Van zonsondergang tot zonsopgang feesten. De tweede editie van de feesten van KUS zal deze keer neerstrijken bij het mooi en trendy Whoosah aan het Zwartepad in Scheveningen.

whoosah

Zaterdag 13 augustus kun je hier van 22:00 tot 04:00 uur zowel binnen als buiten feesten. Er wordt namelijk een extra geluidsset geplaatst, zodat mensen buiten volop mee kunnen genieten. Het terras is aangekleed met kussens, lage tafels en ligbedden. Omdat het Nederlandse zomerweer grillig als een ongestelde dame is, heeft de organisatie besloten een extra tent te plaatsen. Het feest gaat dus hoe dan ook door.

whoosah whoosah binnen


En wie staan er zoal achter de pick-upjes om het feestje warm te draaien?
Naast Valdez en Mikee Martillo zal Nederlands populairste deejay ROOG acte de presence geven. Als afsluiter van KUS is het de eer aan ROOG om de avond in stijl naar een hoogtepunt te brengen. Deze dj/producer trekt overal volle zalen en zorgt altijd voor een uitgelaten sfeer. Zijn typische "Roog" sound is tegenwoordig ook doorspekt met elektro en meer "techy" sounds. De ster van Roog is in Nederland maar ook ver buiten onze landsgrenzen nog altijd rijzende. Naast de populariteit die de nuchtere dj als ambassadeur van de groovy sound geniet bereiken zijn Hardsoul producties mensen over de hele wereld. Onlangs bracht Roog als eerbetoon aan de housemuziek de compilatie 10 Years of House uit.

KUS flyer

KUS
Whoosah, Zwartepad 66,  Scheveningen.
Zaterdag 13 Augustus, 22:00 tot 04:00
Line Up: Roog, Valdez, Mikee Martillo.
Check www.ijzersterk.net
Voorverkoop: 7,50 Deur: 12,50
Tickets: www.beep.nl & US Import Grote Markt 1 Den Haag

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws