New Arrivals (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf 19.00 zal het officiele Eurekaweek programma van start gaan, waarna om 23.00 de deuren voor het grote publiek geopend zullen worden.Voor dit (vervolg) programma is organisatie EQH aangetrokken. Deze samenwerking heeft als gevolg dat je voor een ouderwetse prijs kan genieten van de beste artiesten uit Rotterdam, die vol overgave achter de decks zullen plaatsnemen. En wat voor artiesten! Rotterdams finest zijn voor deze editie van New Arrivals allemaal geboekt en zullen de Cruise Terminal op zijn grondvesten doen schudden.

Bram VanK, Taras en Sandeep ken je misschien nog wel van de fameuze Temporary Playground feesten in Las Palmas. De dj ster van deze mannen stijgt momenteel erg snel en zij zijn inmiddels op feesten en festivals in heel het land te bewonderen. 2 OClock Ron is ook van de partij en is natuurlijk overbekend van zijn Lunapark evenementen welke al 10 jaar plaatsvinden op aparte locaties in Rotterdam.

Ook aanwezig is GrooveXpress live. Deze door DJ Denniz aangestuurde live formatie zette laatst op Extrema Outdoor nog de hele foodarea op zijn kop. Deze combinatie van bekende live artiesten en een dj is uniek in zijn soort en zal de komende jaren nog hoge ogen gaan gooien. GrooveXpress is elke maand te bewonderen in club/restaurant de Loft in Rotterdam.



Wie absoluut niet mogen ontbreken op deze avond zijn Rotterdamse toppers Benny Rodrigues , Miss Monica en Secret Cinema. Benny is deze zomer de ongekroonde koning van de festivals. Overal waar hij komt staat de tent volledig op zijn kop. Ook deze avond zal hij weer laten horen waarom hij een van de beste djs is die Nederland rijk is. Ook de artiest achter een van de betere live acts van de wereld, Secret Cinema, is aanwezig. Deze keer met een dj set. En als kers op de taart is ook Miss Monica aanwezig om haar reputatie als femal dj nr 1 waar te maken.

De subzaal wordt gehost door organisatie Nice2Dance. NIce2Dance organiseert al lange tijd feesten, echter is dit de eerste keer dat zij in Rotterdam te vinden zijn. Nice2Dances resident djs The Groovaholick & Phonk d'or zullen doen waar zij het best in zijn, namelijk groovy clubsounds draaien.

Naast de sounds van de djs kun verder genieten van diverse salades, verfrissende cocktails, verschillende acts en spetterende visuals. En dit alles voor maar 7 euro.


New Arrivals
18 Augustus 2005
Cruise Terminal Rotterdam
19.00 05.00
DJs: Benny Rodrigues, Miss Monica, Secret Cinema, Taras vs. Sandeep, Bram VanK, 2 OClock Ron, GrooveXpress live.
Entree (deur) 10,- VVK 7,-
VVK @ Basic Beat, nieuwe binnenweg 19
Erasmus Universiteit, Woudestijn C-Hal

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws