Vreemd in The Sugar Factory (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 11 augustus komt VREEMD terug naar Nachttheater Sugar Factory, uiteraard wederom met vreemde funky beats, flitsende VJs en een onvoorspelbaar optreden van Victorine Pasman.

Dit keer met DJs Steffi (Klakson), Richard Parker (Playground), Carlos Valdes (Soulrock), VJ Zanne (Techstar), The Colour of Sin (Mad) & een optreden door Victorine Pasmaaropman.

Steffi draait al langer mee in de elektronische muziekwereld en is een van Nederlands eerste vrouwelijke djs die is begonnen met het draaien van Electro. Zo begon zij haar avond Elechicks met DJ Steven de Peven en Lomotion met DJ Melon in de Mazzo. Samen met DJ en producer Dexter runt zij het label Klakson waar ze wereldwijd succes mee heeft. Onlangs vierde zij hun 5 jarig bestaan, artiesten als The Hacker en Miss Kittin draaien inmiddels platen van Klakson tijdens hun sets. Maar Steffi draait veel breder dan alleen Electro, ze mixt het bijvoorbeeld Disco, Acid House en Funk, hierdoor onstaat haar afwisselende sound, met als basis een dikke groove.

Richard Parker, een rot in het vak, maar met een frisse muzieksmaak laat deze avond horen wat er allemaal speelt in de huidige muziekwereld. Hij heeft een avond in de Roxy gehad REAL AUDIO en is 2 jaar geleden begonnen met de clubavond Playground die hij op verschillende locaties met succes georganiseerd heeft. Ook Richard Parker is heel breed in zijn muziekkeuze. Hij gaat tijdens zijn set van Deep House naar heftige muziek waar je zwaar op los kunt gaan!


Carlos Valdes...

Carlos Valdes, initiatiefnemer van Vreemd en zelf 5 jaar bezig als DJ zal de avond opwarmen met lekkere Acid-House en Electro-Funk. Onlangs heeft hij met zijn Soulrock artiesten nog op 5 Days Off gestaan. Daarnaast is deze jonge ambitieuze figuur in het nachtleven actief bezig om zijn bedrijf Soulrock van de grond te krijgen waaruit DJs en artiesten te boeken zijn en hij zelf meerdere events organiseert. MAD is daar een voorbeeld van.. Samen met DJ partner Sandrien van het duo Mal Borrowed & Frei Bauwerker organiseert hij deze succesvolle avonden op verschillende lokaties als de Kring & Bar / Restaurant 11 in Amsterdam.

Zanne (VJ), The Colour of Sin (host / vocal freaks) & Victorine Pasman (performer) zullen in samenwerking met de DJs de avond tot een vreemd geheel brengen. Een avond om niet te vergeten? Of gewoon een hele vreemde ervaring? Het kan allemaal niet vreemd genoeg zijn. Kom langs!

Vreemd
11 augustus 2005

Line up:
Djs Richard Parker, Steffi, Carlos Valdes, Vj Zanne, Host The Colour of Sin & optreden door Victorine Pasman.

22:00 uur tot 04:00 uur
Entree: 6,66 Euro

Lokatie:
Sugar Factory (Lijnbaansgracht 238 in Amsterdam)

Info:
[email]info@soulrock.net[/email]

Website:
www.soulrock.net
www.artfreaks.net
www.sugarfactory.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws