I amsterdam met Junior Jack en Kid Creme

Partyscene Redactie | 3 augustus 2005
headlines


Wie nog nooit keihard heeft meegebruld met een van de clubhits van Junior Jack en Kid Creme zat de afgelopen jaren onder een steen verscholen of had last van een slecht gehoor. Het Belgische duo met Italiaans bloed in de aderen, was onder de naam Room 5 verantwoordelijk voor de 2003 knaller ‘Make Luv’. De track begeleidde dat jaar toevallig ook de commercial van een deospray. Ook Thrill Me schoot hoog de hitlijsten in net als My Feeling met als overeenkomst dat alle tracks van de heren een stevige discofeel hebben en keer op keer een volle dansvloer trekken.

Daarnaast scoorde Junior Jack en Kid Creme als dj’s met een vaste residency in de Brusselse club Whos Whos Land en draaibeurten over de hele wereld. In Ibiza zijn te vinden op avonden van Ministry of Sound en Pacha. Junior en Kid brengen hun platen uit via het Subliminal label.

Naast de zuiderburen is ook dj Deepmac aanwezig. Hij is een opkomend talent dat in lokale clubs als de Lichtfabriek in Haarlem draaide maar ook al in Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee achter de draaitafels verscheen. Op zaterdag 6 augusutus staat hij dit jaar voor het eerst op Dance Valley bij de entree te draaien, dus als je nog niet overtuigd ben neem dan daar even een kijkje. De studio tijdens deze editie van IAMsterdam wordt gehost door ‘Open’ waar dj’s Marco Vargues en Albert hun opwachting maken.

I amsterdam
Vrijdag 12 augustus
Kid Creme, Junior Jack, Deepmac, Marco Vargues, Albert
Aanvang 23.00 uur
Entree 15 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws