FFWD Afterparty in Nightown met Charles Siegling

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Technasia, Phonopunk, Nurotika en drumnbass held Chris-Su uit Hongarije zijn slechts enkelen van de djs die te horen zijn in de drie zalen van Nighttown.

Met de Official Afterparty kan je in Nighttown weer genieten van een grote diversiteit aan stijlen. De absolute headliner is dj/ producer Technasia (Charles Siegling). Samen met Amil Khan (Hong Kong) heeft hij zich als doel gesteld Zuidoost Azi als producent van elektronische dance muziek op de kaart te zetten. En dat is ze gelukt! Diverse prijzen hebben ze reeds in de wacht gesleept met hun eerste album uit 2001 Future Mix en het in 2002 uitgebrachte Recreations. In 2003 kwamen ze bovendien met een 1-uur durende energieke mix van verscheidene niet uitgebrachte en bonus tracks op Fuse presents Technasia. Deze mix toont Charles Siegling's unieke talent om te mixen, tweaken en scratchen met een grote variteit aan muziekstijlen. Van Old-Skool House tot Techno en Detroit Electro. Momenteel zijn ze druk met een nieuw album dat eind 2005 uit gaat komen.

In de Basement hebben PRSPCT en Major League de handen ineen geslagen. Met een uitgebreide back-to back set tussen diverse djs kan je het beste van het beste op het gebied van drumnbass verwachten. Uit Hongarije komt bovendien dj/ producer Chris-SU over naar Rotterdam. Als een van de pioneers van het Hongaarse label DSCi, heeft de dj ondertussen wereldfaam opgebouwd met een liefde voor melodieuze, diepgaande drumnbass. In de theaterzaal hoor je rauwe electro beats met uitstapjes naar house en rock. Dj en graphic designer Nurotika uit Amerika met Seutek en Boris. maken hier de avond compleet.



Mainhall
Technasia (Charles Siegling), Phonopunk+ Wouter de Moor, Perry, Taras

Basement
Mar-ten + Symbion, CB + Mindsconnect, Dreazz + Mynor, Chris-Su (Hungary), Mynor + Harsh, Limewax + Thrasher

Theatre
Nurotika (USA), Seutek, Boris. (Luxaflex)
ZA 13.08 Offical Afterparty FFWD Heineken Dance Parade
Zaal open 23.00 uur- 06.00 UUR
Deur 10,-, geen vvk

www.nighttown.nl /www.ffwdheinekendanceparade.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws