After Dance Valley

Partyscene Redactie | 26 juli 2005
headlines



Wie op zaterdag 6 augustus na een dag dansen nog energie over heeft, kan zich nog gaan uitleven op verschillende goede feesten in Amsterdam. Motion organiseert in Panama weer een uitmuntend feest, met dj’s als James Zabiela, Sem Sonic vs Miss Nine, Jesse Voorn, Victor Coral en Proluctors, dat een goed alternatief is voor een lekkere Dance Valley after, maar er is meer. In Club More wordt de enige officiële Dance Valley After Party georganiseerd. Daar kun je van 23.00 tot 08.00 uur terecht voor nationale en internationale dj’s, die vanuit het festival zijn doorgereden naar de Rozengracht. Onder meer Kevin Saunderson, Erick E, Roog, Robert Feelgood en Macey kruipen daar achter de draaitafels. Er komen nog meer dj’s draaien, maar de organisatie geeft die namen in de dagen voor het festival pas prijs. De volledige line-up wordt pas op Dance Valley zelf bekend gemaakt.

Het feest vindt plaats in zowel de More als in het bovengelegen Nomads. Het feest in de More is voor iedereen toegankelijk, maar je hebt wel een speciaal after party kaartje nodig, waarvan het aantal beperkt is. Nomads is ingericht voor dj’s en special guests, die daar nog even kunnen napraten over het festival.

Kaarten voor Club More kosten 17,50 euro in de voorverkoop en aan de deur iets meer. Dat hoor je ongetwijfeld ook op Dance Valley.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws