FreeFunk Festival 2005

Partyscene Redactie | 21 juli 2005
headlines



In verband met de nieuwe indeling van het festivalterrein kunnen er dit jaar 10.000 personen gelijktijdig het festival bezoeken. Deze uitbreiding wordt ondersteund door een internationale programmering van artiesten als Dr. Kucho (Spanje) en de gloednieuwe live-act Flash Republic (Zuid-Afrika). Natuurlijk zal ook de Nederlandse top van house dj’s niet ontbreken. Artiesten zoals de afsluiter van het festival Eric de Man en nestor Marcello. Dit alles wordt ondersteund door live artiesten op viool, percussie en saxofoon.

Ookal is het een gratis festival, om het Freefunk Festival te steunen zijn er ‘Friends’ tickets verkrijgbaar. Met een ‘Friends’ ticket garandeer je je een plekje in de schaduw, uitzicht over het festivalterrein en de mogelijkheid om te lekker te chillen. Verder wordt er gezorgd voor een hapje en champagne en bovendien krijg je 5 consumptiemunten zodat je de dag goed kunt beginnen! Mocht je deze tickets niet winnen via onze site, niet getreurd want je kunt ze ook voor 20 euro krijgen bij de leden van de organisatie of voor 22 euro bij Sounds Recordshop in Venlo.


FreeFunk Festival
Juliana park, Venlo
van 11.00 tot 23.45 uur
GRATIS entree
1 minuut lopen vanaf NS station of parkeergarage Arsenaal
DJ's : Brian S, Victor Coral, Dr. Kucho, Marcello, Sebastien Leger, Eric de Man, Flash Republic (live) en daarnaast een aantal zeer talentvolle opkomende DJ's!

Voor meer info en de timetable kijk je op:www.freefunkfestival.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws