Superhit voor Marco V. met More Than A Life Away

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Nederlandse DJ klokt deze week een nummer 1 notering in de Megadance Top 30 en de Dutch Dance Charts. De single komt op 24 juni officieel uit. More Than a Life Away is de eerste single van het nieuwe album 200V (twothousand-V).

Hoewel Marco V. over publiciteit nooit te klagen heeft, liegen de commentaren van de afgelopen dagen er niet om. Het meest gezaghebbende dancetijdschrift ter wereld DJ Mag, spreekt van een cracker first class en de toongevende website internationalDJ (iDJ) vindt het zelfs een essential purchase (een essentile aankoop). Dance-lifestyle tijdschrift MixMag houdt het op een refreshing sound and true masterpiece (verfrissend geluid en waar meesterwerk). De single komt inmiddels voorbij in sets van de grote DJs, onder wie Pete Tong. Kortom, volop internationale waardering voor Marco V.

Marco V. heeft inmiddels een flinke reeks hits op zijn naam staan: Automanual, Loops & Tings, Simulated, Godd, In Charge en C:del*.mp3. En dan is de lijst nog niet eens compleet. De eigen sound van Marco V. wordt wereldwijd hoog gewaardeerd. Hij behoort tot de absolute wereldtop met een notering op nummer 16 van de wereldranglijst van DJ Mag. Hij schitterde dit jaar in zijn eigen (!) zaal tijdens Trance Energy en had hij onlangs de eer om Koninginnedag af te sluiten op het Museumplein. Van Canada tot aan het Verenigd Koninkrijk, van Ibiza tot Polen - Marco V. is inmiddels een bekende naam tot ver over onze landsgrenzen.

Marco V zit tegenwoordig vaker in het vliegtuig dan in zijn studio, bij wijze van spreken. Wie deze DJ in levende lijve wil ontmoeten, heeft tegenwoordig meer kans op Schiphol dan in zijn woonplaats Heeswijk-Dinther. Toch koos hij begin juni juist die plaats uit om de nieuwe single aan zijn fans te presenteren, tijdens een intiem (en uitverkocht) openluchtoptreden: In Charge Open Air.

De single More Then a Life Away komt op 24 juni officieel uit. Dat is vlak voor het grote indoor dance-evenement Sensation White, in de Amsterdam ArenA (2 juli). Daar is Marco V. n van de belangrijkste DJs en draait hij voor een menigte van 38.000 bezoekers - natuurlijk ook More Than a Life Away.

Zijn sound laat zich moeilijk in een hokje plaatsen. Dat komt goed uit, want Marco V. heeft een hekel aan hokjes. Energierijk, een stoommachine op adrenaline, of springstof op een schijfje - hoe het ook genoemd wordt, de sound van Marco V. is uniek en onmiskenbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws