Planet Reef rocks the Ocean Diva

Partyscene Redactie | 20 juni 2005
headlines


Planet Reef is een concept dat al in o.a. Italië, Israël, Engeland en Frankrijk een groot succes was en nu voor de eerste keer in Nederland wordt georganiseerd. Een goede party is niet compleet zonder goede muziek. De Franse DJ Freddy Jay & The Heatshkok Project zullen zorgen voor een verrassende mix tussen dance en funk, begeleid door saxofoon en percussie. Omdat Nederland natuurlijk ook genoeg muzikaal talent bezit, zal er ook nog een DJ van eigen bodem draaien.

Speciaal voor Planet Reef komt het 9eme Concept over. Deze vaste groep Planet Reef kunstenaars bestaat uit schilders, graphic designers and graffiti artiesten die customized designs zullen maken op zowel lichaam als Reef footwear.

Als de Ocean Diva is vertrokken naar rustiger vaarwater, zal er een unieke wakeboard show worden gegeven door de Amerikaanse Reef teamriders JD Webb en Tino Santori midden in Amsterdam. Deze boarders behoren tot de beste ter wereld, dus dat belooft een spectaculair optreden! Ook de Nederlandse kampioen Duncan Zuur is van de partij.

De Miss Reef Contest is onderdeel van de wereldwijde zoektocht naar de mooiste meisjes voor de beroemde advertentiecampagne van Reef. De winnares van de Nederlandse contest wint een fotoshoot bij een bekend modellenbureau en maakt kans te figureren in de internationale advertentiecampagne.

Boardingtime: Zondag 24 juli op de Ocean Diva om 18.00 nabij de Passenger Terminal in Amsterdam.

Kaarten zijn 10 euro en kunnen worden gekocht via internet of via de voorverkoopadressen.

Voor meer informatie over Planet Reef en de voorverkoopadressen surf naar: www.planetreef.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws