Bisbetic & Pink Is Punk restylen dance-classic

Mark Hofman | 27 januari 2016
music

Een goede originele track is lekker, een remix is heerlijk, maar een klassieke plaat in een nieuw jasje is buitengewoon geweldig, mits goed gedaan natuurlijk. De heren van Bisbetic & Pink Is Punk hebben dat ook goed begrepen en pakken 'Push The Feeling On' beet en weten deze om te toveren tot een geweldige nieuwe track.

Push The Feeling On

In 1992 kwam de Schotse muziekgroep Nightcrawlers met 'Push The Feeling On', een lekkere track die in Engeland helaas niet veel wist te doen. Een jaar later, in 1993, werd de track ook uitgebracht in de Verenigde Staten en werd het daar wel een hit, maar nog was de groep niet tevreden. In 1995 werd er een nieuwe versie van het nummer uitgebracht en dit keer was het John Reid die de vocals verzorgde. Een slimme zet aangezien die versie een wereldwijde hit werd. Vandaag de dag wordt de plaat dan ook terecht als een echte dance-classic gezien.

Bisbetic & Pink Is Punk

De heren van Bisbetic & Pink Is Punk hebben besloten om een nieuwe versie van het nummer te maken en daar zijn ze wat ons betreft prima in geslaagd. Waar de vocals van John Reid goed in hun waarde zijn gelaten, voelt de track toch als nieuw aan. Gewapend met een lekkere beat en een toffe drop is dit een track die de dansvloer gaat geheid gaat vullen. Je checkt 'em hieronder.

In een nieuw jasje

Het zijn niet alleen Bisbetic & Pink Is Punk die van een oude track een nieuw nummer weten te maken, zo zijn er talloze voorbeelden. Throttle brak afgelopen jaar door bij het grote publiek door zijn versie van Earth, Wind & Fire's 'September'.

Maar ook Joe Stone wist een zomerhit te scoren met een gerestylde track.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Sam Feldt en EDX:

Lang verhaal kort: oude tracks kunnen prima in een nieuw jasje gestoken wat ons betreft en dat vinden we in het geval van 'Push The Feeling On' van Bisbetic & Pink Is Punk ook!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws