Sound Of Sunday on the beach

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is dan de eerste maar zeker niet de laatste S.O.S welke op een andere locatie dan De Hemkade gegeven zal worden., Want op 17 juli staat S.O.S. ook op het Free Festival met een eigen Sound of Sunday Stage. Liquid Events heeft in samenwerking met Art Of Dance bewust gekozen voor het Free Festival, om ook voor het publiek wat nog niet bekend is met het fenomeen Sound Of Sunday hun eens te laten proeven van de eigen S.O.S. sound en het publiek van deze populaire Late Sunday Afternoon Party, Met daarna voor diegenen die er dan al geen genoeg van kunnen krijgen, is er na afloop nog tot 04.00 u een speciale S.O.S. Afterparty in De Hemkade.

Maar dan eerst meer informatie over de eerste buiteneditie, dat wordt S.O.S. On The Beach. Waarvoor Kijkduin de plek is waar het in ieder geval op zondag 26 juni gaat gebeuren. Vida Bonita On The Beach zal het decor zijn voor de eerste S.O.S. On The Beach. Op deze toplocatie zul je tijdens een mooie zonsondergang in zee en met je voetjes in het zand kunnen genieten van een heerlijke line up met onder andere Eric v Kleef, Deze veelzijdige Dj is natuurlijk naast Dj ook nog Mc en zal deze S.O.S.dan ook vocaal ondersteunen. Ook E-Craig staat voor deze beach editie achter de draaitafels, hij is n van de comming Dj`s/ producers die je voor de komende tijd absoluut in de gaten moet gaan houden. E Craig heeft als producer dan ook al vele producties op zijn naam staan waaronder `Dutch Drum Attack` in 2001 en als n van de laatste producties de remix van Blank & Jones Perfect Silence, genoemd door Tiesto op BBC one als zijn favoriete track van het moment op zijn album In Search of Sunise part 4.

Dan voor de eerste keer op S.O.S. Secret Simba, deze dame zal je met haar lekkere techhouse, groove en tribal-sounds optimaal gaan verwennen., Waar het ooit als zesjarige met altsax op de muziekschool begon draait zij nu in binnen en buitenland waar ze keer op keer het publiek verrast met haar energieke sets. Daarna zal niemand minder dan Jochen Miller het overnemen deze resident Dj van de Martixx heeft na zijn sterke set op S.O.S.van 24 april volgens de organisatie van S.O.S. geen verdere introductie meer nodig. Ook deze keer zal Jochen zijn eigen visie geven op `The best in house music from the classics to the latest

Tevens zal niemand minder dan Randy Katana de laatste twee uur achter de draaitafels plaatsnemen Deze Dj is met zijn uplifting sound momenteel n van de grote favorieten van het uitgaanspubliek. Randy heeft zich dan ook binnen korte tijd bewezen absoluut thuis te horen in de Nederlandse lijst van top Dj`s en producers. S.O.S. is dan ook absoluut verheugd dat ze hem op deze speciale beach editie mogen verwelkomen. Zo maakt het weer dat je ook voor deze editie van S.O.S. weer met een gerust hart kunt zeggen `S.O.S. brings you the Sound of Sunday `

LET OP! Voor deze speciale editie van S.O.S. zijn er vanaf nu een beperkt aantal kaarten a 10 in de vvk verkrijgbaar bij Rhythm Import in Amsterdam Den Haag, Rotterdam Utrecht en Vida Bonita on The Beach in Kijkduin.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws