Gratis naar het paard van Troje in het Nachttempel weekeinde

Partyscene Redactie | 16 juni 2005
headlines


De Nachttempel is een verkiezing waarbij het Nederlandse publiek stemt op zijn favoriete uitgaansgelegenheid. Om de kiezers te bedanken voor de verkregen steun zijn zowel op de laatste vrijdag als zaterdag van de maand juni de zalen van het Paard van Troje gratis toegankelijk voor twee vette party’s. Op deze manier wil het paard alle stemmers bedanken en ongelovigen de kans geven te ervaren waarom Den Haag de beste club van Nederland heeft.

Vrijdag 24 juni is de aftrap van het weekeinde met een avond waarop de wereldpremière van de livebezetting (met o.a. U-Gene & Ro) van het Nederlandse producersteam Kraak & Smaak valt te aanschouwen.Tevens zullen tijdens deze avond vaste Paard van Troje DJ’s als Djinn (co-organisator Frank van den Bold van de Integrate-party’s), Remski (Club Geluk), Diabaldee & MC Damar (Haagenbasz/Firefly) en Stef & 16 Bit Lolita’s (Everybody/Hype) aantreden.

De kleine zaal zal worden gehost door Panama, één van de runners-up van de Nachttempel-verkiezing. In het café van het Paard van Troje wordt de sfeer bepaald door de de superfunkylatinafroreggae-plaatjes van Bossa Boogie-dj Aguuzto, beter bekend als Revu-redacteur Guuz Hoogaerts, en zijn Bossa Boogie-partner Dewey Sakitumi. Verder resident-DJ Jasper, terwijl de band R.G.O. zal optreden met een speciale gast.

Op zaterdag 25 juni vindt de derde editie van VRIJ! plaats, een nieuwe avond in het Paard van Troje waarop de residents Frank E. & Soda een brede mix van alles waar het Paard voor staat de revue laten passeren: van techno tot house, van breakbeat tot hiphop en van rock tot drum & bass.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws