PARTYSCENE: VIDEO CREW GEZOCHT!

Thomas Keulemans | 24 oktober 2016
algemeen

PARTYSCENE: VIDEO CREW GEZOCHT!

In 2017 gaan wij natuurlijk weer de vetste feesten en festivals af. Hiervoor zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe video mensen / videoteams om ons huidige team te versterken. Ben jij helemaal into video (maken) en/of kan je heel goed editen? Ga je graag naar festivals en/of clubs en zou je het tof vinden om ook daar met je camera (crew) je hobby uit te oefenen? Dan is dit zeker weten iets voor jou!

Bij Partyscene struinen we namelijk iedere week de vetste party’s af voor mooie foto’s, blogs en video’s. Vervolgens kun je deze op de website en Facebook-pagina vinden in de vorm van een partyblog/foto’s/video. ADE, Qlimax, TikTak of het grootste techno festival van Nederland, wij zijn overal bij en jij kunt daar onderdeel van uitmaken.

Wat wordt er verwacht?

In principe regelen voor jou/jullie toegang tot een event naar keuze en jij verzorgt voor ons een party video. Ook kunnen wij in overleg voorzien in extra gear zoals camera’s, drones, etc.

Wat heb ik er aan?

Als PartyScene crew heb je toegang tot area’s waar anderen niet mogen komen. Wij zorgen voor de toegang, de interviews, en kunnen eventueel voorzien in gear. Uiteraard zit er een stukje onkostenvergoeding bij en ben je part of the Partycsene Crew!

Geïnteresseerd?

Stuur een bericht naar tim@clipboard-publishing.nl met eerder gemaakt werk waar je trots op bent en vertel ons waarom jij de ideale video specialist bent. Wie zien je mailtje graag tegemoet! Wil je weten hoe een partyvideo er uiteindelijk uit zal komen te zien? Dat kun je hieronder zien of door hier te klikken.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws