Red Hot met dj Naughty

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Red Hot staat voor een intieme gezellige sfeer met een open visie op alles wat muzikaal interessant en dansbaar is, onder het motto anything goes! Varirend van electro en (deep)house tot disco, classics, techno of allerlei andere avontuurlijke zijstapjes: het kan allemaal tijdens Red Hot.

Speciale gast tijdens deze editie, is de in Berlijn woonachtige dj Naughty. Filippo Naughty Moscatello, van Siciliaanse afkomst, bracht zijn tijd door met breakdancen in de disco op zondagmiddag, benvloed door de jaren80 hiphop-cultuur en tracks van Melle Mel en Grandmaster Flash, voordat hij begon met draaien op schoolfeesten. Hij won een TDK-mixwedstrijd en ontmoette DJ Hell in Zrich waarna de twee al snel bevriend raakte en Hell hem uitnodigde om te komen draaien in Mnchen.
Naughty werd resident in de befaamde Ultraschall-club in Mnchen, bracht zijn eerste platen uit en was met David Caretta de eerste producer die actief was op het zojuist opgerichtte International Deejay Gigolos label van Hell. Bovendien produceerde Naughty het debuutalbum van Hell, genaamd Munich Machine. Sindsdien is Naughty resident geweest van Berlijnse clubs als Cookies en F.U.N., maakte hij deel uit van het collectief Terranova (!K7) en bracht hij onlangs zijn Red Hot EP uit op het Belgische Eskimo Recordings, die gedraaid werd door onder anderen John Peel (RIP), Tiefschwarz en Laurent Garnier.


Dj Naughty...

Naughty wordt bijgestaan door Red Hot-residents max 404 en Olaf. De Eindhovense dj-producer max 404 is al jaren zeer actief in het internationale circuit. Van zijn hand verschenen producties op baanbrekende labels als MoWax, Universal Language (van Tom Middleton) en Djax. De laatste jaren brengt hij zijn platen uit op Eskimo Recordings. OP 30 mei verschijnt de nieuwe max 404 single, Spin my world. Hiernaast is hij bekend van zijn werk met Jan Vanderlest onder de naam Clashing Egos (downtempo electronica) en als Jean Winner (electro-rock).
Olaf Boswijk is een van de drijvende krachten achter de Welcome to the Future-feesten en radioprogramma en is actief als freelance muziekjournalist en promotor. Als dj draaide hij dit jaar in clubs als Winkel van Sinkel, Club NL en Club Vega (Kopenhagen).

Zaterdag 4 juni Club NL Amsterdam
Red Hot met djs Naughty, max 404 en Olaf
Entree 5 - Eerste 50 bezoekers ontvangen een gratis Red Hot-cocktail!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws