Intiem met Marc, Ron en Ron

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit gerenoveerde pakhuizencomplex wordt steeds populairder bij hip Rotterdam. De Loft, op de benedenverdieping, is een fantastische plek voor een gezellig feest met een goede ambiance, zo is gebleken in de voorgaande edities. Vanaf 23:00 uur zullen er weer verscheidene top DJ's in de booth stappen, die overigens midden in de zaak staat.

Zoals altijd zal resident Marc MacRowland het spit afbijten. Het jaar 2005 zal de boeken ingaan als de grote doorbraak van deze DJ die door velen getipt wordt als bigtimer voor de toekomst. Flyers met de naam van Mark vliegen je op dit moment om de oren. Bij Intiem zal hij er voor zorgen dat de mensen in beweging worden gebracht.
Als de dansvloer eenmaal warm is zal de eerste Ron van de avond ten tonele verschijnen: 2 0'Clock Ron. De charismatische DJ is bekend van zijn populaire lunapark feesten. Ron is al jaren een geliefde DJ die enorm krediet krijgt van alle stappers van vroeger en nu, want iedereen weet het: Als 2 0'Clock Ron draait, gaat het dak eraf.

Als laatste komt muziekliefhebber Ron Stuts zijn platen draaien. Hij weet altijd de juiste plaat op het goede moment op te zetten. Dit heeft hem onder andere resident gemaakt bij de welbekende Verse Geesten en Hyper Hyper. Zijn stijl met veelal soulfull house zorgt voor een perfecte afsluiting van de avond.
Al met al een leuke line-up voor een zeer betaalbare prijs van 5 Euro. Vanaf 23:00 uur wordt er gedanst en dit gaat door zolang het gezellig is op de dansvloer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws