Free Record Shop presents GU 27 met Danny Howells (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het 27e deel uit deze successerie is gemixt en samengesteld door dj Danny Howells die een vier-uursset verzorgt tijdens het feest.

Ook dit jaar verzorgt Free Record Shop een serie feesten die de verschijning van nieuwe topcds ondersteunt. Zo staat het eerste event dit jaar in het teken van MdH- 2 Faces, de nieuwe cd van Michel de Hey. En voor de tweede editie is het de beurt aan Danny Howells van wiens hand binnenkort Global Underground nummer 27 in de winkel ligt. Zoals gebruikelijk in deze serie is elk deel gekoppeld aan de plaats waar de mix is opgenomen en dit keer is dat sunny Miami. Het is overigens niet de eerste keer dat Howells een GU deel voor zn rekening neemt. Eerder was hij al voor de mixcd 24:7 van Global Underground verantwoordelijk.



Danny Howells maakte internationaal naam als opwarm dj voor John Digweed in de club Bedrock. Hij veroverde vaste draaiplekken over de hele wereld, had op een gegeven moment drie residenties in New York en werd een bekende naam in het supersexy clubcircuit van Miami. Het is dan ook niet voor niks dat hij deze plek heeft uitgekozen als locatie voor de nieuwe Global Underground cd. Zelf zegt hij dol te zijn op Miami. Ik vind het een geweldige, surrealistische plek. Onder de oppervlakte van Miami vind ik een sfeer waar ik me thuis bij voel. Op GU 27 heeft hij deze sfeer proberen vast te leggen.

Naast Howells treden nog meer djs op. Dj Stef Vrolijk staat samen met 16 Bit Lolitas in de grote zaal van Panama. Stef Vrolijk en 16 Bit lolitas zijn vaste kracht van de Everybody feesten en zijn 1 van de meest productieve gezelschappen van dit moment. De kleine zaal is het domein van Mike van Loon en Tom de Neef. Van Loon is de Nederlandse vertegenwoordiger van het Engelse Hed Kandi. Tom de Neef is Neerlands meest succesvolle Nederbelg die remixen maakte voor Kings of Tomorrow maar onder de naam Plastika ook talloze producties uit heeft gebracht.

Danny Howells draait tijdens deze tweede editie van Free Record Shop presents een lekkere lange vier-uursset.

Name: FRS presents: Global Underground 27 (Miami)
Datum: 13-5-2005
Tijd: 23:00 t/m 04:00
Locatie: Panama (Oostelijke handelskade 4, Amsterdam)
Prijs: 15,- ex fee (vvk.), 18,- (deur)
DJ's: Grote zaal: Danny Howells (4-uurs set) Stef Vrolijk & 16 Bit Lolita's
Kleine zaal: Mike v. Loon, Tom de Neef
VVK: Alleen bij Free Record Shop


Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws