SouthSideGrooves op 28 mei met Oliver Ho & DJ Remy

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We zijn nog maar net bekomen van een zinderende Koninginnenacht waarin Alexander Kowalski & Secret Cinema een geweldige live-set verzorgden voor een stijf uitverkochte Club Poema en de volgende SouthSideGrooves staat alweer voor de deur. Eentje waarvan wij niets minder dan muzikaal genot ten top verwachten.
Mei is UK-maand in de veelgeprezen Club Poema en dus heeft Tomorrow een DJ gezocht van Engelse bodem die bij onze organisatie past. Het werd Oliver Ho, de grote man van het Blueprint maar vooral zijn eigen Meta label. Sinds zijn sublieme afsluitende optreden in de ICT op Shockers staat Ho hoog op ons favorieten lijstje. Zijn heerlijke diepgaande techno is van het kaliber 'ogen dicht en zweven maar' en we verwachten dan ook niets minder dan een set die de bezoekers nog lang zal bijblijven.

Uiteraard krijgt Oliver Ho gezelschap en niet van de minste. DJ Remy is volgens velen met afstand de beste techno DJ in Nederland. Hij is veelzijdig, stelt zelden teleur en is op zijn best als hij geprikkeld wordt door de aanwezigheid van andere toppers. Remy past met zijn opzwepende melodieuze sound prima bij SouthSideGrooves en met hem is de organisatie verzekerd van een waardig vervolg van wat zo bijzonder geslaagd was op Koninginnenacht. Net als Oliver Ho krijgt Remy uitgebreid de tijd om te doen waar hij goed in is. Geen haastwerk dus maar een lekkere lange opbouwende set zoals alleen Remy dat kan. Uiteraard mag SouthSideGrooves resident Phonopunk niet ontbreken op de line-up. Ditmaal geen solowerk maar een samenwerking met een andere zeer talentvolle jonge DJ genaamd Wouter de Moor. Samen gaan ze de draaitafels te lijf op de laatste SouthSideGrooves voor de vakantie.

In oktober keert Tomorrow weer terug met de tweede editie van het jaar in Doornroosje. Maar daarover later meer eerst genieten van een nachtlang pure diepgaande dansbare lekker in het gehoord liggende techno van vijf sterren-kwaliteit.

SouthSideGrooves
28 mei - Club Poema
Oliver Ho - DJ Remy - Phonopunk vs Wouter de Moor
Kaarten 12 euro aan de deur
23.00 - 07.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws