Middle Of The Road Music

Partyscene Redactie | 21 april 2005
headlines


DJ Don Diablo en Electronation-organisator Roy Avni hebben het label opgericht omdat er naar hun mening momenteel vrijwel geen Nederlandse labels zijn die het geluid brengen waar ze zelf ‘warm voor lopen’. De twee liepen al een tijdje rond met het idee om een eigen label te beginnen, maar vanwege drukke werkzaamheden is het er nu pas van gekomen. ‘Middle Of The Road Music’ moet een platform worden voor talentvolle Nederlandse producers, die geen kans hebben om hun materiaal uit te brengen. Het genre maakt niet zo veel uit en kan zowel electro als breaks en hiphop zijn, of zelfs een combinatie daarvan. Zolang het fris, nieuw en origineel is, past het volgens de initiatiefnemers in hun muzikale platform.

De eerste release op het label is afkomstig van Mason en zal eind april verschijnen. Mason is vooral bekend van zijn vioolspel bij zijn dj-sets en heeft twee rockende breakbeat tracks gemaakt: ‘The Screetch’ en ‘We’ve been waiting’.

Op donderdag 28 april wordt er in Winston in Amsterdam een intieme releaseparty gehouden. Optredens zijn er van Mason, die wordt bijgestaan door Terry Toner & Herr Arter en Nobody Beats The Drum. Labelmanagers Don Diablo en Roy Avni zullen een exclusieve back2back-set geven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws