Wasteland terug in de Powerzone (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Gezien de problemen met de doorstroming bij de voorgaande editie van Wasteland heeft de organisatie dit keer in overleg met de locatie al het mogelijke gedaan om lange wachttijden te voorkomen. De garderobe is uitgebreid en door Wasteland afgekocht. De garderobe is dus gratis, hetgeen een snelle afhandeling mogelijk maakt. Verder kunnen de bezoekers 21 Mei rekenen op voldoende parkeerplekken en gratis toiletten.


Wasteland...

Wasteland zal 21 Mei van 22.00 tot 08.00 uur een breed scala aan topentertainment bieden, in de vorm van vele internationale shows, een uniek decor en een ruime dungeon. Een mode show van het vermaarde Torture Garden uit London, de onnavolgbare Empress Stah, Pornoster extra ordinaire Lexington Steele uit de USA en vele anderen.
Djs die de bezoekers zullen meevoeren in de Wasteland fetish fantasy trip zijn: Marnix, Victor Coral, 100% Isis, Natarcia, Guan, Maestro & Rose en vele anderen.

Voor de bezoekers geldt uiteraard weer een strikte dresscode (check de website!); met de doorbitches valt niet te onderhandelen. Wasteland is meer dan een feest alleen; fetisjisme, voyeurisme, exhibitionisme, mind games het is een lifestyle!

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws