Matrixx goes UK met nieuwe editie UKXX

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 23 april is het weer zover, dan staat de Matrixx weer helemaal in het teken van absolute Harddance en in het bijzonder van de UK experience. Met de vorige editie nog vers in het geheugen hebben de DJs al aangegeven dat ze de Nijmeegse club zullen trakteren op een dosis onvervalste UK Hardhouse.

Zoals bij iedere editie van UKXX is het de moeite waard om vroeg aanwezig te zijn want ook deze keer zal de kick off verzorgd worden door een veelbelovend talent. Deze avond zal ingeluid worden door DJ/producer Hank, een man uit Leiden die voor het eerst in de Matrixx zijn mixtalent zal laten zien. Als medeorganisator en resident DJ van de succesvolle Roundbass partys heeft hij zich intussen bewezen als een veelzijdige DJ met een sterk eigen geluid.

Tom Harding - tegenwoordig druk met eigen label en producties - is de laatste maanden minder te horen in Nederland, alleen daarom is het geweldig dat hij vanavond gewoon zijn ding gaat doen en het publiek trakteert op een ouderwetse Home made Harding set.

Op prime time neemt XX Resident DJ JP het roer over van Tom. Inmiddels door het Matrixx publiek omarmt, is Turntable Junkie JP door zijn enthousiasme en zijn eindeloos sterke mixen een begrip geworden. Zijn sets bevatten veel eigen producties die hij combineert met onvergetelijke klassiekers en zogenaamde floor fillers die de Matrixx zullen laten schudden.

Na JP is het de beurt aan niemand minder dan de Grand Lady of Harddance, Miss Lisa Lashes. Alleen zij mag de titel Onvoorwaardelijke Koningin van de UK Harddance noemen. Haar veelzijdigheid, haar looks en haar snoeiharde UK sound zal deze avond tot aan het einde van de avond laten rocken.

Kortom, wederom genoeg redenen om 23 april naar Nijmegen te komen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws