Joel Mull & Pr Grindvik's show @ LiveSets.com

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met enige trots kan LiveSets hierbij aankondigen, dat wij a.s. vrijdag (1 april) de eerste officile show Flipside gehost door 2 internationaal bekende Zweedse producers: Joel Mull & Pr Grindvik, gaan uitzenden. De eerste (pilot) uitzending vond plaats op 18 maart en was een groot succes. Aanstaande vrijdag, 1 april (en dit is GEEN 1 april grap !!!), is de eerste officile show, welke 2-wekelijks op vrijdag zal worden uitgezonden op LiveSets.com, van 20:00 22:00 (CET/GMT +1).

Joel Mull is geen nieuweling in de dance scene. Hij heeft zijn sporen reeds verdiend met verschillende releases op diverse gerespecteerde labels, zoals Code Red, Dancebeat records and natuurlijk zijn eigen Inside Records, maar ook zijn dj sets en remix collaboraties met andere Zweedse producers zoals Adam Beyer en Cari Lekebusch hebben zijn naam doen stijgen. Pr is eigenaar en medeoprichter van de Stockholmse platenzaak Illegal Stockholm, wat een verzamelplaats werd Zweedse techno, van waaruit hij zijn eigen tracks en muziek promootte. Nu is hij n van de Zweedse upcoming talents.

Voor hun eerste officile show hebben ze een speciale gast uitgenodigd, te weten de Zweedse DJ/producer John Dahlbck. Ze bespreken veel nieuwe releases en daarnaast hebben ze een dj set van Henrik B en een dj set van Cari Lekebusch. Laatstgenoemde is de hoofdrolspeler in de LiveSets special A tribute to, welke de gehele dag, vanaf 12:00 zal worden uitgezonden.

Flipside wordt 2-wekelijks uitgezonden op vrijdag, van 20:00 22:00 op www.livesets.com, met ingang van a.s. vrijdag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws