Yorin FM start nieuwe programmering

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Yorin FM produceert vanaf vandaag (maandag 14 juni) een nieuwe sound. Met drie nieuwe top-djs, Rob Stenders, Robert Jensen en Henk Westbroek, veel jong en enthousiast talent, Maurice Verschuuren, Timo Kamst, Frank Dane, Timur en Mark Labrand en gevestigde Yorin FM-jock Gijs Staverman is de nieuwe programmering een feit. De muziekzender vaart vanaf volgende week een nieuwe koers en bedient de luisteraar op maat.

Het nieuwe Yorin FM wordt een modern pop- en rockstation met een muziekmix van grote artiesten en bands als Coldplay, Nickelback, Robbie Williams en Avril Lavigne afgewisseld met de grootste hits uit de jaren 80 en 90. Aankomende artiesten worden op de voet gevolgd, waardoor nieuwe muziek snel wordt opgepikt door Yorin FM.

Elke werkdag tussen 06.00 uur en 09.00 uur bijt het team van
Stenders Vroeg op het spits af. Met vaste items als de welbekende Juniorenzang, Quotequizz, Smits Show Steeg (entertainment, nieuwe muziek, liefdes- en sterfgevallen) en de welbespraakte columnisten
heeft elke ochtend weer een vertrouwd karakter. De hechte community Het Stenders Vroeg op Genootschap speelt in de toekomst ook een grote rol.



Robert jensen is terug in de lucht...

Vervolgens neemt rijzende ster Maurice Verschuuren van 09.00 uur tot 12.00 uur plaats achter de microfoon en draait de beste hits voor op het werk. Opvallend is de comeback van Timur, die de Yorin FM-studio bezet van 12.00 uur tot 15.00 uur. Daarna kunnen de Yorin FM-luisteraars, een uur eerder dan alle andere middagshows, eindelijk weer genieten van Robert Jensens spraakmakende radioprogramma Jensen in de Middag samen met zijn co-host Jan Paparazzi. Items als Telefoonterreur en Bejaarde van de Week en de vele gasten die aan Jensens vragenvuur worden onderworpen vullen zijn show.

De vroege avonduren worden het terrein van Frank Dane, die om 18.00 uur van start gaat met zijn energieke avondshow. Hij geeft om 21.00 uur de leiding over aan Mark Labrand. Met trots wist Yorin FM eerder al te melden dat zanger en presentator Henk Westbroek vanaf augustus terug is op de landelijke radio. Hieraan kan de muziekzender vanaf september ook nog eens de naam
Martijn Kolkman (Radio 538) toevoegen, die het timeslot 21.00 uur tot 00.00 uur vult.



Freakolympics...

Rob Stenders en Fred Siebelink luiden wekelijks op vrijdagavond samen vanaf middernacht het weekend in met het populaire radioprogramma Freakolympics. Een twee uur durende muziekshow, waarbij allerlei soorten muziek de revue passeren. Ook is Yorin FM trots op het feit dat Gijs Staverman voor twee jaar heeft bijgetekend. In de weekenden zorgt hij er onder meer voor dat de luisteraars muziek krijgen te horen waar zij speciale herinneringen aan hebben.

Verder zijn originele acties en verrassende events onlosmakelijk verbonden met Yorin FM. Zo is het radiostation deze zomer onder andere aanwezig op de Nederlandse stranden met de Sunset Dance Parties en ook in het najaar zijn grootse events niet weg te denken.

Algemeen directeur radio Arthur Weijers: Het is uniek dat Yorin FM maandag met een complete nieuwe programmering van start gaat. Ik ben bijzonder trots en blij op de combinatie van de grootste ster-djs en de nieuwe radiotalenten.

Creatief Directeur Robert Jensen: We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe mix, een nieuwe vormgeving, nieuwe jingles en een sterke line-up van djs. Vanaf maandag staat Yorin FM waar het moet staan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws