Subculture gaat door in Utrecht

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de februari-editie in Club Monza wordt het tijd om vooruit te blikken met Subculture. Als eerste op de agenda; 8 april. Naar aanleiding van de gezellige sfeer in de Monza tijdens Subculture heeft Poema Productions de organisatie uitgenodigd om een editie bij hen te hosten. Deze Utrechtse samenwerking vindt plaats in Poema aan de drieharingstraat.

Na in december al de kleine zaal in Monza op zijn kop gezet te hebben komen Damian Keane en Dave Miller terug voor een back2back set. Daarnaast is Jerome, die ooit als eerste dj aftrapte op een Subculture mainstage, uitgenodigd om in Poema te laten zien en vooral horen waar zijn kwaliteiten liggen. Verder neemt Subculture resident Jar en de winnaar van de publieksprijs van de TWSTd contest, Wouter de Moor, mee naar Poema. Toegang voor deze avond bedraagt slechts 8 euro.

Drie weken later, op 23 april, keren de jongens van Subculture weer terug naar de vertrouwde Monza om daar het dak eraf te knallen. Daarvoor hebben ze de hulp ingeroepen van Bas Mooy en Vincent de Wit. Deze twee jonge helden hebben samen al veel tijd in de studio doorgebracht en zullen op Subculture ook samen achter de draaitafels staan. Natuurlijk is ook resident Preach weer aanwezig in Monza. Deze gekke Canadees heeft inmiddels een speciale band met Nederland ontwikkeld. Eerder stond hij al op Subculture en Dance Valley.
Headliner deze avond is de fransman Olivier Giacomotto. Deze dj en producer uit Bordeaux is met zijn producties terug te vinden in menig platenkoffer en staat zeer regelmatig in de top-10 lijstjes van artiesten als Chris Liebing en Carl Cox. Tijdens zijn set zal hij extra uitpakken door gebruik te maken van een kaospad, sampler, effecten en Final Scratch.
Ook Olivier en Preach kennen elkaar van eerder studiowerk en wellicht leidt de dj-wissel tussen de heren ook nog tot een samenwerking achter de Technics deze avond De ondersteunende taken in de hoofdzaal zijn deze editie in handen van onze eigen Pinxt en Jar.
Met een vrij stevige programmering in de benedenzaal is het in de tweede zaal tijd voor iets minimaler werk. De heren van de Amsterdamse Mono-posse, Lauruz Lauhaus en Boris Werner, verzorgen samen met Danil Sanchez de hele avond het geluid in de bovenzaal.
Door omstandigheden komt de eerder geboekte Regis niet naar de Domstad de 23e april. Daarom wordt de toegangsprijs op slechts 10 gehouden.

Het optreden van Regis zal eind mei plaatsvinden tijdens een editie van Subculture Exclusive. Deze avond zal plaatsvinden in een oude werfkelder aan de oude gracht. De Britisch Murder Boy zal dan exclusief voor slechts 200 man optreden. Regis wordt hierbij ondersteund door Liron, Pinxt en Charlton. Kaarten voor deze speciale editie van Subculture zijn in de presale slechts 7.50. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de voorverkoop.

Meer info over Subculture en de komende edities is te vinden op de nieuwe site www.sub-culture.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws