Integrate meets Electronation (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Integrate en Electronation hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw concept, losjes gebaseerd op de events en (uiteraard) persoonlijke interesses van beide organisatoren. Hieruit is een vooraanstaande programmering voortgekomen waar liefhebbers van de hedendaagse mix van electro, techno, house, italo, disco en aanverwante muziek hun hart aan kunnen ophalen. 26 Maart staan djs en acts geprogrammeerd die hun sporen ruim verdiend hebben en/of geroemd worden om hun vooruitstrevende muziekkeuze, waarbij oude en nieuwe muziek aaneen gemixt wordt. Kortom: een zeer bijzondere avond uit!

In area 1 treden Electronation residents Terry Toner & Herr Arter als eerste aan. Dit duo weet altijd een lekker gevarieerde mix van muziekpareltjes aan elkaar te draaien, waarbij zij de juiste sfeer zetten. Dmx Krew (live) is n van de paradepaardjes van het Rephlex label van Aphex Twin. Ed DMX is altijd goed voor een vrolijke, sleasy electroset. DJ Kikos orginele producties laten hem altijd sterk opvallen in de overvloed van dance releases. Deze Franse dj heeft afgelopen jaar een grote hit gescoord met In My Eyes. David Carretta komt eveneens uit Frankrijk. Hij had de eer om de eerste release van het wereldberoemde Gigolo Records te produceren. Zijn muziek was zelfs een van de redenen van DJ Hell om het Gigolo label te starten.

De tweede area zal je vooral veel terug voeren naar de tachtiger jaren. Steffi, bekend van het Klakson label, omschrijft haar stijl als 'vieze funky electro'. Alden Tyrell live is een act waar veel fans altijd weer reikhalzend naar uitkijken. Hij weet bijzonder goed het underground jaren tachtig gevoel te benaderen in zijn muziek. In dezelfde lijn zal DJ I-F, de ongekroonde electro koning zijn lectie geven op onze rijke muzikale historie. Hij is de man achter een keur van aliassen en oprichter van labels als o.a. Viewlexx en Murder Capital. Hij heeft een loyale, wereldwijde aanhang van fans en hij brengt altijd een hoop verrassingen met zich mee van het hoogste muzikale kaliber.

Integrate
Datum: Zaterdag 26 maart 2005
Lokatie: Paard van Troje
Prinsegracht 12 Den Haag
Tijd: 23.00 05.00 uur
DJs Electro area:
Terry Toner & Herr Arter (NL), DMX Krew (Rephlex label, UK), Kiko (FR) David Carretta live (FR)
DJs Cocadisco area:
Steffi (Klakson), Alden Tyrell (Clone), I-F (Viewlexx)
Website: www.integrate-event.nl www.electronation.nl
Prijs: 15,00 incl. 0,50 donatie voor www.dance4life.nl (excl. fee)
20,00 aan de deur

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws