Nieuw concept Trinity in Technoland: Twister! (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 9 april zal de eerste editie van Twister plaatsvinden in De Rietzoom te Kropswolde. Dit is zeker voor het technopubliek geen onbekende locatie want in het verleden vonden hier ook al edities van Trinity in Technoland plaats en wordt er iedere zomer het fesival Trinity Open Air! gegeven. De organisatie van Trinity in Technoland bestaat dit jaar 8 jaar wat des te meer reden is voor een feest!

Met een knipoog naar het festival van afgelopen jaar heeft de organisatie van Trinity in Technoland gekozen voor de toepasselijke titel Twister. Gelukkig zitten we dit jaar veilig binnen en zal De Rietzoom worden omgetoverd tot de ideale underground locatie voor de liefhebber met een Techno-Area en een Chill-Area. Beide zalen zullen worden voorzien van originele decoratie, licht en vet geluid.

De organisatie van Trinity in Technoland heeft voor deze eerste editie van Twister gekozen om louter de beste locale techno djs uit te nodigen. Met William S en Miguel hebben ze twee residents van de succesvolle Technootjes avonden in huis gehaald, Wesz en Cassy hebben afgelopen tijd regelmatig de zaal op zn kop gezet en oude rot in het vak Ven maakt de line up compleet. Kortom een line up die het in zich heeft om er een geweldig feest van te maken.
De tweede zaal zal worden ingericht als Chill-Area met djs Rob, Mols Hope en Pim. Onlangs stonden zij ook al in De Rietzoom waar ze tijdens Uzumaki er een heerlijke avond van maakten.
Er is genoeg parkeergelegenheid bij De Rietzoom maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de pendelbus, Deze rijdt van De Grote Markt (Martinitoren) naar De Rietzoom en weer terug.

Website: twister.technodjs.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meer informatie over dit feest? Check de Phono partyagenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws