Sister Bliss hoofdact op Bacardi Batbeats

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De internationaal vermaarde DJ Sister Bliss geeft op 18 maart een exlusief optreden tijdens de 9e editie van Bacardi Batbeats in de Rotterdamse club Now&Wow. De mede-oprichtster van de band Faithless zal samen met vijf andere uitmuntende en populaire DJs tot vroeg in de morgen de nieuwste en meest opzwepende Future Latin Grooves aan het aanwezige publiek laten horen.

Samen met Faithless-percussionist Sudha neemt de als Ayalah Bentovim geboren Sister Bliss plaats achter de draaitafels van het hippe Now&Wow. Het gemleerde gezelschap aan DJs bestaat verder uit Chuckie (Nederland), Real el Canario (Nederland), Randy Vicious (Nederland), Dr. Kucho! (Spanje) aangevuld met de Spaanstalige hiphop band Delinquent Habits (USA).

Door zijn Cubaanse oorsprong heeft Bacardi een sterke band met Latin-muziek. Met de Future Latin Grooves die op de Batbeat-feesten te horen zijn, brengt het merk met passie moderne Latin-dance dichter bij het publiek. Naast internationaal toonaangevende DJs krijgen opkomende talenten op Bacardi Batbeats de kans aan een groot publiek te laten horen wat ze in huis hebben.

Bacardi Batbeats is echter meer dan een mix aan moderne grooves en hartstochtelijke Latin-sounds: tijdens de feesten versmelten muziek, mode en interactieve media tot n geheel. Het unieke systeem BATMXR speelt hierbij een belangrijke rol en zorgt voor driedimensionale realtime interactie via beeld en geluid. De bezoeker wordt een audiovisuele performer die met bewegingen van zijn hand beeld- en geluid-samples activeert, welke door een camera worden geregistreerd en te zien zijn op een groot scherm.

Tickets voor Bacardi Batbeats zijn vanaf 18 februari voor 15 verkrijgbaar via www.batbeats.nl , Ticketservice (de grote postkantoren en GWK's) en op de avond zelf aan de deur van Now&Wow in Rotterdam. Bacardi Batbeats wordt live geregistreerd en een week later uitgezonden op Slam FM Radio.

Line-up:
Now

23.00 - 01.30 Chuckie
01.30 - 02.30 Delinquent Habits
02.30 - 05.00 Real el Canario

Super Wow
23.00 - 01.00 Randy Vicious
01.00 - 03.00 Dr. Kucho!
03.00 - 05.00 Sister Bliss feat. Sudha op percussie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws