Soulpunkers on Discospeed @ Now & Wow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In het kader van sportieve wanprestaties en ongevenaarde bekaktheden, presenteert de NOW-zaal GOLFJERKS. Slaat u vannacht een hole in one of laat u uw putter liever rusten in een frivole dame naar keuze? Bestiert u de dansvloer met een extra handicap of laat u zich liever rijden in een caddy die u brengt naar het ultieme hoogtepunt? Mogen wij van u nog een slag om de bal verwachten of verzamelt u uw ballen voor een matchplay later op deze avond?

In de WOW gaan wij op zoek naar de grenzen van HIP en COOL.
HIP is eclectisch. HIP is individualistisch. Is de hippe purist niet eigenlijk een NERD? HIP is emotioneel afstandelijk. HIP is leven in een ritme. HIP is een stijl. Is HIP niet meestal een man? HIP is maar zelden een vrouw. HIP is maakbaar. HIP is geplukt uit de rekken van de opgedrongen consumptiemaatschappij. Is HIP eigenlijk niet COOL? COOL is tijdloos, u bezit het of u bezit het niet. In welk hokje mogen wij u plaatsen? Bent u HIP genoeg om COOL te zijn?

De laatste SOULPUNKERS ON DISCOSPEED oude stijl. Vanaf maart gaat SPODS een haat-liefdeverhouding aan met ELECTRIC BALLROOM (19 maart)

NOW
JAY LE NOIR
LACROIX
BENNY RODRIGUES
WOW
CHEZZ AND DEEPDIGGIN
HITMEISTER D
REAL EL CANARIO
MC MIKE REDMAN

SAT FEB 19
SOULPUNKERS ON DISCOSPEED
GOLFJERKS

METROSTATION MAASHAVEN
www.now-wow.com
Tel 010-4771074

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws