Inspiration in Club OneFour

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Per januari is Den Haag een bijzondere clubavond rijker! Tijdens Inspiration laten djs Djinn & Pathless horen waardoor zij genspireerd zijn en nog dagelijks worden. Dit vooral op muzikaal gebied, maar de heren worden ook genspireerd door andere creatieve uitingen op het gebied van design, film, mode, kunsten en vormgeving. De pracht en schoonheid van al deze inspiratiebronnen wordt gebundeld in een alles samenvattende muzikale avond.

De muziek die Djinn & Pathless draaien bestaat uit Soul, Funk, Jazz, Latin, Brasil, Disco, Broken Beats, Funky House, Breakbeats, Lounge, enz. Maar de djs laten zich zeker niet begrenzen door de (on)mogelijkheden van de rijke muziekhistorie.

Inspiration biedt voor de stapper met ballen en de muziekliefhebber met een uitgebreide smaak, kortom voor iedereen die kwaliteitsmuziek hoog in het vaandel heeft staan en eens iets anders wil horen dan alleen maar house, een avond vol muzikalitensiteit. Alsof Funkadelic, James Brown, Kruder & Dorfmeister, Prince, Miles Davis, Jazzanova en zo veel meer namen met elkaar in de studio opgesloten hebben gezeten om een nieuwe, dansbare sound te creren.

We kunnen ook zeggen dat het concept van Inspiration neerkomt op: Het inspelen op de nieuwste muzikale trend van eclecticisme, maar dan voor een oudere doelgroep die een volwassener sound zoekt op muzikaal gebied. Oude, zowel als nieuwe muziek door elkaar gepresenteerd. Uit verschillende stromingen voortkomend en altijd sterk benvloed vanuit de dansbare jazz en latin muziek.



Inspiration
Datum : Elke laatste zaterdag van de maand
Lokatie : Club OneFour
Prinsegracht 14 Den Haag
Tijd : 23.00 05.00 uur
DJs : Djinn & Pathless
Website : www.physical-cinema.com www.onefour.nl
Entree : Gratis!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws