DJ Luna 'The One Man Show'

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het waren 3 hele drukke en succesvolle jaren voor de nummer 2 DJ van Nederland. Luna stond op alle grote evenementen in binnen en buitenland, zoals: Innercity, Qlimax, Shockers, Hardbass en Qrime Time, trok in zn eentje 7000 dancers naar de Heineken Music Hall en produceerde het Anthem van Sensation Black.

Daarnaast heeft het publiek twee jaar lang van m kunnen genieten op ID&T Radio, waar hij het programma van Q-dance presenteerde. Ook op het gebied van producties heeft de man uit Den Haag het erg druk gehad. Samen met vriend en partner in crime DJ Pila zette hij het StraightOn Recordings label op, wat inmiddels een van de meest vooraanstaande harde dance labels van Nederland is en met productie partners Trilok & Chiren trad hij meerdere malen live op als DHHD.

In de zomer was hij te vinden op alle grote festivals; van Defqon 1 tot Mysteryland en van Decibel Outdoor tot Q-base. Daarnaast reisde hij de wereld rond en bracht zijn sound ten gehore in landen als Polen, Griekenland, Spanje, Zuid Afrika, Australi en Zwitserland.

In 2004 viel hij ook op in Engeland, waar hij als 61ste binnen kwam in de DJ Top 100.

Genoeg reden om dit jaar zijn grootste droom te verwezenlijken.


DE ORGANISATIE
Op zaterdag 21 mei organiseert Luna i.s.m. Q-dance en ID&T DJ Luna The One Man Show
Het evenement vind plaats in Gelredome in Arnhem. Luna: Voor mij was het een logische stap om Q-dance en ID&T hiervoor te benaderen. Met Q-dance heb ik in 2004 mijn eerste solo evenement in de Heineken Music Hall gedaan en dit evenement was met 7000 man 3 weken van te voren uitverkocht. ID&T heeft inmiddels 2 keer een DJ concert georganiseerd in Gelredome, dus dit zijn in mijn optiek de twee meest geschikte partijen

Ook Q-dance en ID&T zijn erg enthousiast om met de nummer 2 DJ van Nederland een dergelijk evenement neer te gaan zetten. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat Luna de aangewezen artiest is om het evenement tot een succes te maken.
Q-dance heeft inmiddels al een lange relatie met de man uit Den Haag. Begin 99 was Luna al te zien op de 1991-1992 (Oldstyle Outburst) feesten in de Hemkade in Zaandam en was daarna een graag geziene gast op bijna alle edities van Qlubtempo. Het moge dan ook duidelijk zijn dat hij samen met Q-dance van grote invloed is geweest op het succes van Hardstyle in Nederland. Ook op de eerste edities van Qlimax, In Qontrol en Defqon 1 stond hij vaak als een van de headliners geprogrammeerd. Q-dance: Onze organisatie heeft met Luna een lange geschiedenis en we hebben samen erg veel meegemaakt, dit schept een band en creert het vertrouwen om samen dit project neer te gaan zetten

EVENEMENT
Gezien het feit dat beiden organisaties hun sporen binnen de dance hebben verdiend, zal er alles aan gedaan worden om dit evenement tot een van de grootste productie spektakels ooit te maken. Op het gebied van show techniek en entertainment gaat er gigantisch worden uitgepakt. Q-dance; Inmiddels hebben wij diverse spectaculaire producties neergezet en het blijft elke keer weer een uitdaging om de lat nog hoger te leggen Tijdens het evenement draait Luna een extra lange set van 7 uur. Daarnaast zal hij een groot scala aan artiesten gaan uitnodigen. Luna: Dit zullen mensen zijn waar ik in het verleden al eens mee heb samen gewerkt, maar ook artiesten waar ik bewondering voor hem en die komen niet allemaal uit de dance scene

Qua sound kan je een echte Luna set verwachten; Luna Het is de bedoeling dat ik echt van alles ga draaienvan de stevige Techno die ik op Shockers ten gehore bracht tot de oude Qlubtempo soundik ben nu al bezig met het doorspitten van mijn platen collectie en ik heb echt al een heleboel vette tracks klaar staan, rammen wordt het sowieso.

De kaartverkoop gaat zaterdag 5 maart van start bij de Ticketbox, Free Record Shop en Ticketonline.
Kaarten kosten 42,50 (ex fee)
Time: 22:00 07:00
Meer informatie: www.djluna.nl

Show Tour 2005
Voorafgaand aan het evenement in Gelredome, gaat Luna op Tour door Nederland.
Hij heeft hiervoor de meest vooraanstaande clubs in alle delen van het land uitgekozen.
Luna: Ik wil dit al een hele tijd doen en met de Gelredome voor de boeg is dit een goeie kans. Ik draai natuurlijk al in heel Nederland, alleen tijdens de tour kan ik de avond helemaal indelen zoals ik dat wil. Daarnaast ben ik veel aan het experimenteren met een nieuwe sound en dit is een mooie gelegenheid om dit te laten horen De clubs die voor de tour zijn geselecteerd zijn: The Matrixx, Asta Theater, Time Out, The Powerzone, Starlight en Nightlive Church. De tour gaat op vrijdag 11 maart van start en duurt tot vrijdag 15 april. Tijdens de tour is Luna nergens anders in Nederland te zien en na de tour neemt hij helemaal geen boekingen meer aan in ons land. Luna: Ik wil me heel mei volledig richten op het evenement in Gelredome, er zijn een heleboel dingen die ik voor die tijd moet afmaken, dus ik sluit me een maand lang op in de studio

Hierbij de Tour data:

11 mrt Time Out - Gemert

18 mrt Asta Theater - Den Haag

25 mrt Nightlive Church - Maastricht

1 april Starlight in Nijkerkerveen

8 april The Power Zone Amsterdam

15 april The Matrixx Nijmegen

De voorverkoop voor alle tour data gaat zaterdag 12 februari van start bij de Ticketbox, Free Record Shop en Ticket Online. Daarnaast zullen er bij alle locaties kaarten aan de deur te verkrijgen zijn.
Kaarten voor de tour data kosten 15,- (ex fee)
Time: Varieert per locatie.
Meer informatie: www.djluna.nl


Naar aanleiding van het evenement in de Gelredome en de Tour zal er begin juli een DVD verschijnen waarop alle optreden waarop alle optredens, diverse interviews en een heleboel coole extras komen te staan.

Op dit moment is Luna druk bezig met de productie van een officieel anthem. Deze track zal officieel worden gereleased op 21 mei en zal vanaf dan verkrijgbaar zijn op vinyl en CD Single.


ALGEMENE INFORMATIE:

Organisation:

- Q-dance
- ID&T

Ticketsale:
Show Tour
15,- (ex fee)
Presale starts Saturday the 12th of February

One Man Show
42,50 (ex fee)
Presale starts Saturday the 5th of March

www.ticketbox.nl
www.freerecordshop.nl
www.ticketonline.nl

More info:

www.djluna.nl
www.q-dance.nl
www.id-t.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws