Extrema Beautiful #3 (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De vorige editie was weken van tevoren uitverkocht. Inmiddels staat nummer drie van Extrema Beautiful voor de deur. Zaterdag 5 maart zal het NH Koningshof in Veldhoven weer omgetoverd worden tot ht Extrema-feest met de drie vertrouwde zalen waar het verleden, het nu en de toekomst van de dance aan bod komen.

In de Past-zaal knallen de lekkerste classics uit de speakers en niemand minder dan houselegende Todd The God Terry zal een nu al legendarische set komen draaien! Ook DJ Marcello en Per komen herinneringen ophalen uit de good old times.

Dat waren anderen tijden, terug naar de onze! Want Extrema heeft ook in de Present Area de vetste djs in petto. Met de twtisted house van Lucien Foort en de Engelse topper Tom Stephan aka Superchumbo gaan de handen zker in de lucht. Om de line-up in de Present nog vetter te maken en het extra spannend te houden, zal de headliner van deze zaal op dinsdag 1 februari bekendgemaakt worden! Houd de site dus in de gaten voor deze Mystery Guest.



Er is ook plek voor de nieuwe dance-generatie. In de Future-zaal kan de liefhebber van live elektronische muziek zijn hart ophalen. De opkomende electrosensatie van dit moment heet Drillem en mixt vette elektronica met gitaar, drums en zang! Ook Nobody Beats The Drum is van de partij. We zullen nog veel gaan horen van hun opzwepende crossover van hete dance en groovy hiphop! De gastheer van de Future Area is niemand minder dan dj Robob! Deze levende legende zal tussen de live-acts telkens korte sets draaien, zodat je geleidelijk naar de verschillende hoogtepunten wordt vervoerd

Geen Extrema-feest zonder sfeervol decor. Naast de fantastische optredens, kun je dus veel extras verwachten in de aankleding en entourage. Even uitblazen in de Chill Lounge en genieten van de culinaire hoogstandjes uit de Italiaanse keuken aan alles is gedacht. Om je weekeind helemaal af te maken, kun je overnachten in het hotel van Koningshof, gelegen aan het bos. Reserveer je een kamer dan kun je gratis gebruik maken van zwembad, sauna en ben je automatisch uitgenodigd voor de After Brunch!


Naam evenement: Extrema Beautiful 2005
Datum: Zaterdag 5 maart 2005
Locatie: NH Koningshof Hotel Veldhoven
Tijd: 21:00-06:00 uur
Info: www.extrema.nl & www.extrema.nl/events/2005beautiful/
Areas & Line Up
Past:
Todd Terry (USA), Lucien Foort, Marcello, Per, Dexter G.
Present: Tom Stephan (UK), Mystery Guest, Johnny Kelvin Vocalist DJ, Ren Amesz, John Doe.
Future: Drillem LIVE, Nobody Beats The Drum LIVE, 3-1 LIVE, Musically connected by Robob.

Entreeprijs: 35,- (ex fee)
Arrangement: 80,- (ex fee)
(incl. ticket, hotel, after brunch, pool, sauna)


Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws