Paaspop

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ook al zon zin in een festival? Pak je eerste kans en zet in 2005 jouw tentje op op n van de mooiste festivals van Nederland. Geniet twee dagen van pop, rock, standup-comedy, cabaret, maf amusement, djs en dance-acts. Geniet van de meer dan 70 acts uit binnen- en buitenland verdeeld over 6 podia. Geniet van de bijzondere sfeer en entourage van Paaspop in Schijndel (Brabant).

Waar vinden we jou terug? Headbangend in de Masters of Rocktent, lachend bij het cabaret in het theater of doe je zelf even mee bij Live Idols in de Restolounge? Of ga je helemaal uit je dak in de Dance area, waar gastheer Extrema er dit jaar nog een extra tentje bij zet. Heb nog even geduld, het is zo Paaspop. Want Paaspop valt vroeg dit jaar: 26 en 27 maart.

De volgende namen zijn inmiddels bevestigd:
After Forever
Agnostic Front (USA)
Alex Agnew (B)
Ali B
Beef
Buscemi (B)
Die Lustige Schlagerfreunden & Dennie Christian
Face Tomorrow
Flogging Molly (USA)
Funk D'Void (UK)
Gene Farris (USA)
Joris Voorn
Krezip
Luchtgitaar Kampioenschap
Miss Monica
Nile (USA)
Novastar (B)
Peter Pan Speedrock
Sjaak Bral
Stijn (B)
Terror (USA)
Textures
The Dillinger Escape Plan (USA)
The Sheer
The Thermals (USA)
The Toy Dolls (UK)
Treble

Momenteel wordt volop gesleuteld aan de time-table. Zodra de mensen van paaspop die rond hebben zetten zehem op de site. Naast het sleutelen wordt er momenteel ook volop gerekend. Binnen een paar dagen zal de prijs van de tickets bekend zijn. De start van de voorverkoop zal overigens woensdag 2 februari zijn.

Check het op www.paaspop.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws