Proud 2 be Hardcore: Lets have a party!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 04 maart 2005 zal in Club Delicious in Essen het verjaardagsfeest losbarsten van MC Justice en DJ Giovanni. Voor dit verjaardagsfeestje hebben de mannen 28 vrienden en kennissen uitgenodigd om samen met hen de gehele tent op zijn kop te zetten.

Door middel van DJ battles en live-acts van artiesten als; Matt Green, The Vizitor, Hamunaptra,
Dano, Drokz, Akira, Mental Wreckage, Adnoctum, Manga en vele anderen, kan het bijna niet anders dan een supervette avond worden waar ongetwijfeld de nodige BPMs om je oren zullen vliegen.
Bijna alle stijlen die de hedendaagse Hardcore scene rijk is zullen op deze avond vertegenwoordigd zijn. Zelfs de terror en speedcore fans zullen aan hun trekken komen aan het eind van de avond als de drie meest populaire terror DJs van het land; Drokz, Akira & The Vizitor achter de draaitafels plaats zullen nemen voor en knalharde battle met het publiek.
Matt Green zal voor deze avond een live-optreden voorbereiden van niet minder dan een uur met zijn welbekende breakbeats en oorverdovende kicks die de voetjes wel van de vloer zullen krijgen.

Dit verjaardagsfeest wordt gehouden in Club Delicious, een nieuwe discotheek in Essen die sinds het begin van vorige maand haar deuren heeft geopend voor het feestende publiek. Club Delicious ligt vlak over de grens van Belgi, maar een paar kilometer vanaf station Roosendaal.
Omdat er in de weide omtrek van de discotheek bijna geen huizen staan, is het voor de discotheek geen enkel probleem om de versterkers lekker open te draaien, voor deze avond gelden dan ook absoluut geen geluidsbeperkingen.

De organisatie heeft besloten om voor deze avond een zeer lage entreeprijs te hanteren van maar 10,00 euro per kaartje. Omdat er maar een gering aantal kaarten de verkoop in zullen gaan, raden wij je aan om niet te lang te wachten met het aanschaffen van het entreebewijs bij n van de voorverkoopadressen.
De kaartverkoop is al gestart via www.pendehorecords.nl en aan de kassa van Club Delicious zelf, de andere voorverkoopadressen zullen binnen twee weken bekend gemaakt worden.
De mensen die voor 15 januari 2005 zijn kaartje via Club Delicious of de site van Pendeho Records koopt, maken ook nog eens kans op een Proud 2 Be Hardcore prijzenpakket ter waarde van 70,00 euro met daarin een compilatie cd, T-shirt, sweater en een baseball cap.

Voor meer informatie betreffende het feest als bijvoorbeeld de complete line-up, verwijzen wij je door naar de site van Pendeho Records Holland. Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je een mailtje sturen naar postmaster@pendehorecords.nl, vermeld dan als onderwerp de naam Proud 2 Be Hardcore .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws