Hardcore4life

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een afwezigheid van enkele maanden zal Hardcore4Life op zaterdag 5 maart 2005 terugkeren in Tropicana Rotterdam. Op deze locatie hebben eerder succesvolle edities van dit Hardcore concept van B2S plaatsgevonden. Afgelopen najaar zou er een Hardcore4Life georganiseerd worden in het SilverDome te Zoetermeer.

Dit evenement kon toen geen doorgang vinden wegens een verbouwing. Daarom heeft organisator B2S besloten om op zaterdag 5 maart terug te keren naar Tropicana Rotterdam. Hiernaast wordt er druk gewerkt aan een vervolg in het SilverDome medio 2005. Zoals het publiek op Hardcore4Life gewend is worden er alleen topartiesten geboekt verdeeld over 2 zalen. Opvallend in de future hardcore area is dat Promo na lange tijd zijn opwachting weer maakt bij een H4L en dat Noise Suppressor een exclusieve show zal opvoeren.

In de early Hardcore zaal zullen de djs achter de draaitafels staan die midden jaren negentig al succesvol waren zoals Neophyte en Paul Elstak. Zij zullen de bezoekers gaan vermaken met alle klappers uit deze periode. De entreeprijs voor deze editie van Hardcore4Life is een stuk verlaagd en kaarten zullen 19.25 euro gaan kosten en zijn vanaf zaterdag 18 december verkrijgbaar bij alle filialen van de Ticketbox en Free record shop.

Algemene informatie:
Datum: Zaterdag 5 maart 2005
Naam: Hardcore4Life
Locatie: Tropicana // Maasboulevard 100 // Rotterdam
Tijd: 22.00-06.00
Prijs: 19.25 euro (ex fee)
Internet: www.b2s.nl

Presale: Tickets available at more than 1150 Ticketbox-Points and all Free record shops.
Order online at: www.ticketbox.nl
Or by phone:0900-9393 (0.45 euro / minute)


LINE UP:

Future Hardcore:
Nosferatu
Catscan
Evil Activities
Nexes
Promo
Tha Playah
Daisy
Noise Suppressor
All hosted by MC Ruffian

Early Hardcore:
Paul Elstak
Lars
Viper
Gijs
Neophyte
All hosted by DA TMC

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws