Night B4 X-mass news

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 24 December a.s. zal zalencentrum Ambiance in Veghel wederom het decor zijn voor Night B4 X-mass par-t. Met een goede line-up, mooie decoraties, entertainment, een goedkope drankprijs en natuurlijk de gezellige locatie met 2 verdiepingen kijkt Par-T Events uit naar een geslaagde editie van de Night B4 X-mass par-t.

Verwachte drukte
Door informatie van verschillende bronnen is gebleken dat er een een hoog animo is voor deze editie van de Night B4 X-mass par-t. Door de goede promotie en natuurlijk met de Alpha Twins in de line-up zal dit echter tot gevolgen hebben dat het deze keer dus echt helemaal uitverkocht zal raken. Er is een capaciteit voor +/- 750 bezoekers, dus zorg dat je bij een van deze hoort en kom vroeg om niks te missen van de Night B4 X-mass par-t. De time-table wordt pas op de avond zelf gepresenteerd dus een extra reden om al vroeg aanwezig te zijn.
Het feest begint al om 21.00 u. en duurt tot 2.00 u.

Minimum leeftijd verhoogd naar 18
Vanaf afgelopen jaar Pinksterpar-t (30 Mei 2004) heeft Par-T Events de minimum leeftijd naar 18 Jaar verhoogd. Er zal dus bij de entree gecontroleerd worden op leeftijd. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, id-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden.

Fotos
Het is mogelijk om fotos (640 x 480) die gemaakt zijn door de bezoekers op de Night B4 X-mass par-t te mailen naar johnny@24sevendesign.nl. Deze fotos worden dan geselecteerd en bijgevoegd bij de andere fotos, die zullen o.a. te zien zijn vanaf 25 op www.par-t.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws