Volgende editie Arise

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Arise Events is de organisatie die kwaliteit en beleving in n en hetzelfde concept verweeft. Op 11 december lanceert deze organisatie Arise, voor ware tranceliefhebbers. Voor de eerste keer vormt concertgebouw De Vereeniging het decor voor dit trancefeest van allure.

Arise zal op 11 december plaatsvinden op deze unieke locatie in hartje van Nijmegen, waar talentvolle deejays en gerenommeerde nationale en internationale namen in trance- en progressiveland zich van hun beste kant laten horen.

Arise: totaalbeleving
En daarbij blijft het niet. Arise gaat verder en legt haar eigen lat hoog. Het neerzetten van een evenement van hoogstaande kwaliteit is de minimale norm voor de organisatie achter Arise. Juist daarom vormt Concertgebouw De Vereeniging een uitmuntende locatie, die bekend staat om haar prachtige akoestiek en sfeervolle aankleding. Samen met New York en Wenen wordt het als een van de mooiste en beste concertzalen van de wereld bestempeld. http://www.keizerkarelpodia.nl/pages/gebouwen/concertzaal.php
Hypnotiserende lasers en een lichtshow die de eisen van vandaag de dag overtreffen, maken Arise tot een totaalbeleving.

Woorden als winst, massa en wachtrijen komen niet voor in het woordenboek van de organisatie achter Arise. No-nonsense. Dat is waar Arise om draait. Arise onderscheidt zich van andere giga-events door een evenement neer te zetten met kernwoorden als intimiteit, sfeer en kwaliteit. D formule van Arise.

Wees er snel bij
De kaartverkoop voor dit kwaliteitsevenement gaat hard. Ware liefhebbers van pure trance wordt daarom aangeraden snel een ticket te kopen. Dat kan via ticketbox, bij Free Record Shop, Primera of online via de website www.keizerkarelpodia.nl. Surf naar www.arise-events.nl voor meer info. Kaarten kosten 30 euro in de voorverkoop.

Line-up
Area 1

The Thrillseekers (UK)
Perry ONeil (Armada)
Cor Fijneman (Blackhole)
zgr Can (SWE)
Dazzle (Blackhole)
Marc-S (Arise)
Teagle (NL)
MC Gunner

Area 2
Outback (Armada)
Passiva (Captured/Tsunami)
Elsandro (Armada)
Noah (NL)
Freek (NL)
Double U (NL)
Blighty (NL)
David (NL)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws