Ball Room in de Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het nieuwe jaar is nog maar een kleine maand verwijderd van het oude. Organisatoren in het land zijn dan ook al druk bezig met het neerzetten van feesten op oud & nieuw. Zo ook FCA-Music.

In de Winkel van Sinkel wordt het nieuwe jaar in stijl ingeluid; Ball Room is de afsluiter van 2004 en de brug naar 2005. Bezoekers zullen zich wanen in de beruchte Moulin Rouge van weleer, champagne zal het bier vervangen en haarnetjes, smokings, gespen, corsetten, pofblousen, potsierlijke jurken en hakken, hoog of laag, zullen op deze avond de dienst uitmaken. De bezoekers worden dan ook uitgedaagd om alle registers die een bal rijk is, open te trekken en de tijd collectief terug te draaien naar die dagen waarin Barok nog Barok was, de Renaissance haar toppunt beleefde of de tijden dat Hollywood nog gedomineerd werd door figuren en gezelschappen als The Rat Pack, Marilyn Monroe, Fred Astaire of Janis Joplin.


Ballroom...

Om het feest een eigentijds tintje te geven heeft FCA-Music haar best gedaan om de strijkorkesten en blaasafdelingen van weleer te vervangen voor alom bekende DJs, draaitafels en een verdwaalde, doch leuke gitarist. Zo zullen Funk dVoid, Jack de Marseille, Benny Rodrigues, Benjamin Bates, Juan Sanchez en Robbie 303 het nieuwe jaar muzikaal begeleiden naar het eerste daglicht van 2005.

Ball Room in de Winkel van Sinkel dus. Van warenhuis naar huis waar mensen anno 2005 terecht kunnen met kleren en attributen uit de tijd van A.Sinkel en een party mind uit deze tijd. Een niet mis te verstane combinatie.

Kaarten voor dit feest zijn vanaf woensdag 30 november verkrijgbaar bij de Ticketbox verkooppunten. Daarnaast zullen kaarten binnenkort verkrijgbaar zijn via Internet (via FCA-Music.nl). Voor spaarders onder ons: reguliere voorverkoopadressen zullen in een later stadium bekend gemaakt worden.

Info:
Datum: 31 december 2004
Tijd: 23.00 07.00
Line-up: Jack de Marseille, Funk dVoid, Benny Rodrigues, Benjamin Bates, Juan Sanchez en Robbie 303
Entree: 35,- vvk ex.fee
Vvk: Ticketbox, FCA-Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws