De Premiere gecancelled

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aanstaande vrijdagavond had het dan zover moeten zijn! De allereerste editie van De Premire en de opening van een nieuwe Club in Almere-Buiten, kan helaas om zakelijke redenen niet doorgaan.

Een concept wat in korte tijd een grote naamsbekendheid heeft gekregen en waarvoor vele enthousiaste reacties zijn binnengekomen van mensen die graag aankomende vrijdag de 26ste langs wilde komen, moet tot onze grote spijt worden gecanceled.

Doordat de nieuwe eigenaar in een zakelijk conflict is beland met de oude eigenaar is het niet mogelijk om de club te openen, aldus de nieuwe eigenaar. Dit omdat de oude eigenaar het recht heeft om dit te verbieden. Helaas is Crunc mede het slachtoffer geworden van dit conflict en deze mededeling kwam voor ons dan ook totaal onverwacht. Zowel Crunc als de nieuwe eigenaar van Club Venice zijn niet blij met de ontstane situatie en willen richting alle potentile bezoekers hun welgemeende excuses aanbieden.

De Premire, een avond wat het best omschreven kan worden met 4 kernwoorden: GLITTER, GLAMOUR, CHIQUE & SEXY. Deze 4 kernwoorden kenmerken een premire party het best. Compleet gestyled met de duurste sieraden en kleding, de hele avond champagne drinken en er een geweldige avond van maken. Dat is het leven van een echte ster!

Omdat het onzeker is hoe lang dit zakelijke conflict aanhoudt, heeft Crunc besloten om De Premire niet meer in Club Venice te gaan organiseren; het risico van wederom een teleurstelling zou te groot zijn. De volgende editie staat voor 17 december a.s. gepland, Crunc is dan ook hard bezig om een nieuwe geschikte locatie te vinden die De Premire kan onderbrengen voor een lange periode, want Crunc is wel van mening dat deze clubavond zeer succesvol zal worden. Intern is in ieder geval besloten bij een volgende clubavond van Crunc (of dit nu De Premiere is of een andere) de bezoekers die hadden aangegeven langs te willen komen deze vrijdag, extra in de watten te leggen en deze te verwennen met een special treatment.

Voor alle toekomstige bezoekers, hou de website van Crunc (www.crunc.nl) in de gaten voor het laatste nieuws rondom te ontwikkelingen en hopelijk kunnen we jullie binnenkort begroeten voor wat ons betreft een zeer exclusieve en unieke avond.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws