Matrixx viert driejarig bestaan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Uitgaansclub The Matrixx viert op zaterdag 27 november haar driejarig bestaan met een dance-receptie en een daverende party. De superclub in Nijmegen heeft de afgelopen jaren onderdak geboden aan ruim 450.000 bezoekers en dat is reden voor een groot feest. The Matrixx kent een unieke programmering, met uitgaansavonden voor verschillende doelgroepen.

The Matrixx ontstond drie jaar geleden uit een samenwerking tussen Twan Krebbers en David Brons. Krebbers bracht zijn jarenlange ervaring in het clubleven in, Brons ontwikkelde in zijn jaren als oprichter/directeur van softwarebedrijf Davilex het benodigde gevoel voor trends en marketing. En daarmee was een sterk Matrixx-team geboren. De twee bewezen de afgelopen drie jaar dat in Nederland grote behoefte bestaat aan uitgaan op hoog niveau, waarbij veel zorg wordt besteed aan programmering, decoratie, veiligheid en personeel. The Matrixx heeft al diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo werd The Matrixx 2e club van Nederland in 2004 bij bij de Miller Nightive Award en de BG Danceawards en werden Twan en David onlangs nog door Horeca Nederland tot meest markante Horeca ondernemers van Gelderland verkozen.Johan Gielen @ the Matrixx

De club trekt bezoekers uit heel Nederland. Bijna alle grote namen uit zowel de nationale als internationale DJ-scene hebben de afgelopen 3 jaar regelmatig in The Matrixx gestaan zoals: Tisto, Armin van Buuren, Judge Jules, Dana, Technoboy, Luna, Yoji Biomehanika, en Ferry Corsten. Resident DJ is Jochen Miller.

The Matrixx was de afgelopen drie jaar ook verantwoordelijk voor het organiseren van partys in stadion De Goffert (Nijmegen) en de zeer druk bezochte openlucht dance-avonden onder de Waalbrug rond de befaamde Vierdaagse van Nijmegen.

De filosofie van The Matrixx houdt in dat elke doelgroep er terecht moet kunnen, op speciaal voor hen georganiseerde avonden. Zo zijn er de XXlerator hardstyle-avonden voor liefhebbers van de harde kant van de dance, techno-feesten, erotische partys, trance-avonden, discohits-avonden voor dertigers, popconcerten en schoolpartys voor jongeren vanaf zestien jaar. En dan is het plaatje nog niet eens compleet. Dit seizoen kwam er nog een Oldschoolfeest en een Urban-avond voor liefhebbers van deze mengeling van hip-hop, dance en R&B.

Het 3-jarig bestaan wordt gevierd op zaterdag 27 november met een daverend feest. Van 22.00 tot 00.00 uur houden we een dance-receptie onder de zwoele klanken van Exxellent resident DJ Sidney. Iedereen is van harte welkom en alle drankjes zijn tot middernacht gratis. Vanaf twaalf uur neemt DJ Jochen Miller het over voor een 5 uur durende solo-set waarin naast de lekkerste dancetracks van nu, alle hoogtepunten van de afgelopen 3 jaar Matrixx langs zullen komen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws