Famous @ Panama

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vorige maand startte Armada haar eerste maandelijkse club avond in Panama. Markus Schulz, Brian S, Marnix en Mischa Daniels zette de zaal op zn kop. Een perfecte mix tussen Progressive en House heeft er voor gezorgd dat de opening een groot succes was.

Deze muzikale combinatie gaan we uiteraard voortzetten. Op 27 november zal naast resident DJs Markus Schulz en Mischa Daniels, ook Harry Lemon op de Famous avond zijn kunsten vertonen. Harry staat bekend om zijn unieke Progressive house stijl. Wie kent zijn remix van de dit jaar uitgekomen Sanctuary niet?

Markus Schulz uit Miami heeft een vaste plek gekregen tijdens deze maandelijkse club avond. Ik ben blij maandelijks in deze fantastische club te staan. Amsterdam is altijd mijn favoriete stad geweest. Panama behoort tot 1 van de betere clubs ter wereld en de sfeer was gigantisch afgelopen keer. Markus maakte afgelopen maand zijn entree op #32 in de enige wereldwijd gerespecteerde DJ lijst van het gerenommeerde engelse DJ Magazine. In 2004 was hij te bewonderen in s werelds beste clubs zoals onder andere in Space (Miami), Godskitchen (Birmingham), Amnesia (Ibiza) en Turnmills (London). Markus is zonder twijfel 1 van de snelst groeiende djs ter wereld. Naast DJ is Markus tevens een top producer. Zo kan hij zich erop beroepen om samengewerkt te hebben met en/of remixen gemaakt te hebben van artiesten als Madonna, Fat Boy Slim, Depeche Mode, Everything but the Girl, Jewel, Motorcycle en Oceanlab.

Volgende maand (1e kerstdag): Mischa Daniels, Remy, Erick E en Roog

Kaartverkoop: Panama
Open vanaf 23.00u
Entree: Euro 15,-
Panama: Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws