Pussy Lounge

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Pussy Lounge is een concept dat al 6 jaar bestaat. Het idee is ontstaan in 1998 rondom Darkraver en Paul Elstak die naast al hun Hardcore en Oldschool boekingen wel iets anders wilden doen. Gezien het feit deze artiesten beide een voorliefde hebben voor mooie dames moest het ook iets licht erotisch worden. In combinatie met een mengelmoes van allerlei hardere stromingen en nieuwe substromingen was het concept Pussy Lounge geboren.

Wie herinnert zich niet de edities van dit feest in o.a. Ministry of Dance, Club Heat, Nighttown en nog vele andere locaties door het hele land. Op zaterdag 4 december zal de grootste Pussy Lounge tot nu toe worden georganiseerd. Tropicana zal het toneel worden van deze avond. Twee zalen vol met de beste partymuziek in combinatie met mooie dansers, danseressen en strip acts. Samen met Pussy Lounge residents Darkraver en Paul Elstak hebben we de beste artiesten in dit genre uitgenodigd.

De grote zaal zal worden gevuld met de traditionele Pussy Lounge stijl. In de bovenzaal zal alleen Jumpstyle gedraaid worden. Hiervoor hebben we enkele toppers uit deze snel in populariteit groeiende stijl geboekt. Tickets kosten 20.25 ex fee en zijn verkrijgbaar bij alle filialen van de Ticketbox.

Algemene informatie:
Datum: Zaterdag 4 December 2004
Naam: Pussy Lounge
Locatie: Tropicana / Maasboulevard 100 / Rotterdam
Tijd: 22.00-06.00

Line up:

Pussy Lounge Area

Darkraver
Paul Elstak
Yves
Stanton
Panic
MC Ruffian

Jumpstyle Area
Da Tekno Warriors
Furax (BE)
Ruthless
Da Boy Tommy and Da Rick (BE)
Bad Boyz
MC Alee

Prijs:
Presale : 20.25 euro (ex)

Internet: www.b2s.nl

Presale :

Tickets available at more than 1100 Ticketbox-Points and all Free record shops.
Order online at: www.ticketbox.nl Or by phone:0900-9393 (0.45 euro / minute).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws