Luxurush: good girls always finish last (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

2004 is het jaar waarin de populaire urban muziekstroming definitief kwam bovendrijven. Partyorganisatie 4N speelde hierin een hoofdrol met een reeks evenementen waarin de beleving van het speciale urban gevoel centraal stond. Zo was 4N dit jaar eerder verantwoordelijk voor de succesvolle urban-zaal op Innercity (Rai, 2003), en de urban-dance feesten Luxurush (Heineken Music Hall, 2004) en het recente Ambassador in de Amsterdam ArenA. Alleen al op Ambassador kwamen bijna 20.000 muziekliefhebbers af, waarmee 4N bewees dat er grote behoefte is aan goed georganiseerde urban-dancefeesten in Nederland.

4N wil dit mooie jaar voor de urban scene afsluiten met een knallend evenement, dat de ultieme samensmelting zal vormen van de populairste stromingen in de jongerencultuur van tegenwoordig: urban, latin en dance. Tijdens de tweede editie van het succesvolle Luxurush, 5 november a.s. in de Heineken Music Hall, gaan alle remmen los. Luxurush was tijdens haar eerste editie al gelijk uitverkocht, ditmaal zal het evenement groeien van 5.500 naar 7.000 bezoekers om toch zoveel mogelijk urban liefhebbers de kans te geven dit unieke feest bij te wonen. Luxurush is een high class event met een exclusief karakter en wordt nu al geroemd als d hippe uitgaanslocatie voor zowel trendsetters als fashion victims.



Het thema van Luxurush is good girls always finish last en de volledige avond zal n grote ode zijn aan de sterke vrouw van nu die alles in de strijd gooit in haar weg naar de top. Van pussypower tot golddigger en van carrire bitch tot femme fatale. Geheel in lijn met de reputatie die 4N in de korte tijd van haar bestaan heeft opgebouwd, zullen deze avond louter de allergrootste namen uit het clubcircuit de revue passeren die zeker het unieke Luxurush-gevoel zullen overdragen.
Op de 4N / Starz Main area staan o.a. top-DJ's Real El Canario, Jeremaine S, Chuckie, Cristian Aron, Hitmeister D, Sir Edward en Vika Kova die met hun eclectische sets de sfeer zullen bepalen in deze zaal.

Op de Pepsistage (die voor dit jaar vanwege de enorme groei van het evenement ook in gebruik wordt genomen) zal de Glamour House van Rush gebouwd worden, waar o.a. Victor Coral, Brian S, Erick E en Nickie Nicole met de kenmerkende 'feel good grove' het funky onderbuikgevoel weer helemaal terugbrengen.
De Postbanklounge tenslotte wordt omgebouwd tot de Salsalounge waar D-Rashid, Madskillz, Monte la Rue, Benny Rodriguez en MC Gee garant staan voor een multiculturele kruisbestuiving van muziek, dans en een broeierige nacht.

Ook voor volgend jaar staan er veel nieuwe spannende projecten en concepten van 4N op stapel, waarover we u in de komende tijd nader zullen inlichten. Voor zijn alle ogen gericht op Luxurush, de klapper van het jaar op crossovergebied. Voor iedereen die met zijn eigen ogen wil zien hoe de urban scene zich in het afgelopen jaar heeft ontwikkeld, is een bezoek aan Luxurush een absolute must. You will be amazed...


Phono geeft vrijkaarten weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws