Check Die Track: Siege - 'Around'

Mark Hofman | 1 februari 2017
music

Bij Partyscene zijn wel altijd opzoek naar kneiterlekkere tracks en wanneer we er één gevonden hebben delen we dit uiteraard met jullie. Ditmaal gaat het om de nieuwe track van Siege. De artiest heeft het nummer 'Around' gedropt via Spinnin' Deep en dat is ons toch een partijtje genieten! 

Siege - 'Around'

De Belg Sieg Motmans gaat als een trein in de scene met de ene na de andere lekkere release. Onder de naam Siege dropt de artiest heerlijke nummers als 'Play Me' en 'I Want Your Love' en zit ook in 2017 niet stil. Zijn nieuwe track 'Around' dropt hij via Spinnin' Records en het is één en al genieten. 

De Deep House track van Siege heeft een goede lading aan diepe basses, heerlijke kicks en classic claps. De melodie die het nummer daarbij versterkt is volop genieten. De vibe van het nummer is relaxt, maar zal ook op de dansvloer genoeg los kunnen maken. Zelf is Siege ook bijzonder enthousiast over 'Around'. 

'I'm super excited to get this release out, it's a bit deeper and techier than I've done before, and a sound that's really working for me in the clubs. Hope you like it!'

Check de track hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws