Line Up Hardcore4Life bekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 20 november zal organisatie B2S het SilverDome in Zoetermeer laten schudden op haar grondvesten. De grootste editie tot nu toe van het populaire concept Hardcore 4 Life zal dan plaatsvinden.

Het complete SilverDome zal gebruikt worden voor dit unieke evenement wat capaciteit biedt aan ruim 8.000 liefhebbers. In het stadiongedeelte van de locatie zullen de populairste artiesten van dit moment achter de draaitafels plaatsnemen en het publiek vermaken met het beste wat Hardcore momenteel te bieden heeft.

Met het samenstellen van de line up heeft B2S zoveel mogelijk rekening gehouden met de draaistijl van de artiesten en live acts, zodat alle substromingen binnen de hardcore aan bod komen. In de naast het stadion gelegen beurshal gaat B2S terug naar de oorsprong van de Hardcore. Hier staan artiesten geprogrammeerd die een groot stempel hebben gedrukt op de hedendaagse dance scene. Hier zal alleen het hardere werk uit de jaren negentig te horen zijn. In deze zaal zal een unieke sfeer gecreerd worden zoals men dat van de B2S organisatie gewend is.

Kosten noch moeite zullen gespaard worden om het evenement tot een succes te brengen. Deze editie van Hardcore 4 Life heeft als subtitel The Blast meegekregen. Wat hiermee bedoeld wordt zullen de bezoekers tijdens het evenement op zaterdag 20 november hoorbaar merken.

Het is de eerste keer dat een hardcore evenement georganiseerd word in het SilverDome. B2S heeft op deze locatie, dat bekend staat om haar geweldige akoestiek en geluidsniveau, tweemaal het succesvolle Hard Bass georganiseerd. Beide evenementen waren vooraf uitverkocht.

De voorverkoop voor Hardcore 4 Life is inmiddels begonnen bij alle filialen van de Ticketbox en de Free Recordshop. Tickets kosten 37.75 ex fee. Het evenement duurt van 22.00 - 07.00 uur en meer informatie is te vinden op de site van b2s: www.b2s.nl



LINE UP:


FUTURE AREA:

ENDYMION VS NOSFERATU (SPECIAL ENZYME SET)
DJ D (IT)
PAUL ELSTAK
OUTBLAST VS JDA
SCOTT BROWN (UK)
THE VINYL JUNK VS THE VIPER
LADY DANA

NEOPHYTE *live*
OFFENSIVE *live*

HOST: MC RUFFIAN

EARLY AREA:

VINCE VS PANIC
ROB & MC JOE
WAXWEAZLE
GIZMO VS NORMAN
ROB GEE (USA)
BUZZ FUZZ
UZI & DA MOUTH OF MADNESS
FORZE DJ TEAM

SHADOWLANDS TERRORISTS *live*

HOST: MC JOE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws