Welcome to the Future in club nl

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een afwezigheid van 2 jaar zijn de Welcome to the Future events weer terug. De legendarische Amsterdamse partys, die in de afgelopen tien jaar een podium boden aan o.a. Underworld, Derrick May, Slam, Funk DVoid en Tom Middleton, zulllen in de toekomst op wisselende locaties worden gehouden.

Het eerste event vindt plaats op zaterdag 25 september in club NL aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam met DJs LilD (Winkel van Sinkel, TWSTD, Vaaghuijzen), Olaf Boswijk (Welcome to the Future) en het Deense duo Trentemller (live) featuring DJ T.O.M. (Club Vega, Kopenhagen).

LilD is onder meer bekend als resident van het Magazine programma op ID&T Radio (dinsdag 22.00 24.00 uur). Future-organisator Olaf Boswijk is co-presentator en samensteller van de Welcome to the Future-programmas op ID&T Radio (dinsdag 20.00 22.00 uur). De Deen Trentemller behoort tot de nieuwe generatie electro-minimal-deephouse producers van o.a. het Amerikaanse Naked Music label. Zijn Le Champagne was de favoriete track van DJ Steve Bug in 2003. Eerder dit jaar schitterde het duo, dat resident is van de belangrijkste club in Kopenhagen Club Vega, tijdens de Inspirit avond in de Amsterdamse Mazzo.

Line-up Trentemller feat. DJ T.O.M, Olaf Boswijk & LilD.
Take-off 22.00
End of journey 04.00
Damage 5

club nl
Nieuwezijds Voorburgwal 169
Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws