Factor 'BOOMDAY' foto's online

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Je kan onze objectiviteit in twijfel trekken maar wie er afgelopen zondag niet bij was heeft cht iets gemist. Als we dit feest dan in n woord zouden moeten omschrijven dan zou dat zijn: GEWELDIG!

Factor heeft waardig afscheid kunnen nemen van de zomer en een leuke bijkomstigheid was het feit dat onze fotograaf BOOM-Selection zijn verjaardag vierde. En, eerlijk is eerlijk, dankzij hem was het volle bak bij Billabong Beach. Vanaf 's middags drie uur tot 's nachts half twee stonden er een paar honderd man continu te springen op de technobeats die werden gebracht door toppers zoals Vincent de Wit, Carlos Rios, Jeff Rushin, Emillio Ferreira, Dan E en niemand minder dan Secret Cinema.

Ons voorzichtige vermoeden dat hier nog dagen over nagepraat zou worden was juist: op ons forum lijken de mensen maar niet uitgesproken te raken over BOOMDAY 2004. We denken dat onderstaande foto vast wel genoeg zegt...



Klik hier voor de Factor 'Boomday' Techno Special foto's. We willen langs deze weg iedereen die geweest is bedanken en uiteraard Boom nogmaals felicteren met zijn verjaardag (al is hij dat officieel nu niet meer)

Wie weet tot volgend jaar op Factor of... Misschien wel op BOOMDAY 2005!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws