In my house...

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

..there is oooooonly house music! Zo ook op zaterdag 28 augustus in Off_corso te Rotterdam. DJ Marc MacRowland (resident DJ Royal Suite) zal een opkomend talent, een ervaren DJ en een gevestigde naam in de housescene uitnodigen. Deze zullen zijn huis op zn grondvesten doen schudden. Voor de eerste editie zijn dat Andy Callister, Denniz en 2 o clock Ron.

ANDY CALLISTER is in 1999 begonnen met het draaien van 2step en
UK-garage. Binnen no-time was hij niet meer weg te denken op de grootste feesten waar deze muziek centraal stond. Doordat er weinig is overgebleven van deze scene zocht Andy zijn heil ergens anders. Het is hem gelukt om binnen afzienbare tijd naam te maken met zijn eigen welbekende feest The Radio in Sinners te Amsterdam en nu bereidt hij zich voor op zijn eerste houseset in Off_Corso. Ook binnen deze scene zal hij zeker slagen!

DENNIZ heeft in Kreta al voor ruim 8.000 mensen zijn kunsten vertoond en sindsdien heeft hij niet meer stil gezeten. GrooveXpress is een van de concepten van zijn hand en hij organiseert regelmatig feesten in samenwerking met BNN en Revu. Deze ambitieuze DJ is zeker klaar voor een serieuze doorbraak!

2 O CLOCK RON heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en is onder andere bekend van de nog immer populaire Lunapark feesten. Ron draait al house sinds deze in de babyschoenen stond. Ook op deze avond zullen de klassiekers niet ontbreken!



De DJs worden bijgestaan door VJ Team Rez n Tez. Om dit feest compleet te maken zijn er twee extra doeken uit de kast gehaald om hun spectaculaire beelden te vertonen. Reden genoeg om op zaterdag 28 augustus je huis te verlaten om In My House aanwezig te zijn!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws