Supernatural presents: Sounds in the Nude (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een zeer geslaagd eerste festival met zon 4000 bezoekers en uitsluitend lovende kritieken brengt Supernatural na een aantal weken van welverdiende rust op 28 Augustus een nieuwe editie van Sounds in the Nude.

Dit gloednieuwe concept van de Utrechtse funksoulbrothers zag eind Mei voor de eerste maal het levenslicht op het strand van Wijk Aan Zee en na een zeer geslaagde eerste editie kon een vervolg zeker niet uitblijven.

Daarom zal de laatste zaterdag van Augustus beachclub Aloha wederom worden omgetoverd tot een retro strandtent waar je onder het genot van de zomerse Supernatural Sound vanaf 16:00 kunt genieten van een overheerlijke BBQ waarna je met een cocktail in de hand de zon in de zee zult kunnen zien zakken.

Wanneer de buikjes rond zijn, zullen de relaxte beats aanzwellen tot onweerstaanbare dance tracks die de intieme dansvloer snel zullen doen vullen.

Ditmaal belooft het een echt Utrechts feestje te worden want naast resident DJs Svendex en Brownie, zal op deze avond de eveneens uit Utrecht afkomstige DJ Leroy acte de presence geven.
Bekend van o.a. Gers, Jimmy Woo, Paradisoul en diverse feesten in het Utrechts Tivoli, wist Leroy al tijdens het Supernatural Festival menigeen te boeien met zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn opzwepende DJ set in de Jazz it up Area. Reden dus voor de organisatie om hem ook voor dit feestje weer uit te nodigen.

Phono geeft gastenlijstplekken weg. Hebben? Surf dan naar Give Aways!

Supernatural Sounds in the Nude

28 Augustus van 16:00 01:00
Beachclub Aloha, Noordpier, Wijk Aan Zee
DJs: Svendex, Brownie, Leroy
Tickets: 8,- (only @ the door)
More info: www.supernatural.nu

Reserveren voor BBQ / eten: 0251-374130 of info@alohabeach.nl.

Beachclub Aloha is gelegen aan de Noordpier in Wijk Aan Zee, naast Timboektoe.
Voor diegene die met de auto komen, is het advies om te parkeren op het Julianaplein in Wijk Aan Zee waarna je voor 2,- (enkeltje) of 4,- (retourtje) door een pendeldienst van en naar het strand zal worden gebracht. De pendeldienst zal rijden tussen 17:30 en 20:30 (heenweg), en tussen 23:30 en 01:30 (terugweg).

Route Auto:
A9, afslag Beverwijk volg Wijk Aan Zee.
Vanaf daar borden Supernatural volgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws