Q-dance @ The Marlboro Masters

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zondag 8 augustus kun je tijdens the Marlboro Masters op het circuit van Zandvoort uit je bol gaan op de sound en DJs van Q-dance. Op het hoogste punt van het circuit, met een uitzicht op een groot aantal spannende bochten, gaat Q-dance een spectaculair stage met een echt Q decor bouwen. Terwijl o.a. de Europese top in de Formule 3 met een paar honderd km/h voorbij knalt kun je op de set van DJs als DJ Luna en Pavo met 750 anderen vol gas springen op de harde beats en het vette geluid. Als je ook maar iets met racen hebt en je bent een Q-dance liefhebber dan is dit de ideale gelegenheid om twee vliegen in n klap te slaan. Snelle autos, pitspoesen, een dikke line-up, een exclusieve VIP dancestage en toegang tot de Marlboro Masters; dit is Q-race.

Begin 2004 maakte Q-dance kennis met de racesport en het race talent Renger van der Zande. Renger rijdt dit seizoen voor het eerst in de formule Renault en draait als nieuwkomer gelijk al aan de top mee. Q-dance en de wereld van het racen gaan goed samen. Daarom gaat de organisatie de werelden van dance en die van race met elkaar integreren. Later in het seizoen start Q-dance de Q-challange; een championship waarbij bezoekers zelf de mogelijkheid geboden wordt om in de snelste karts te laten zien wie de beste (amateur) karter is. Later daarover uitgebreide informatie op Q-dance.nl.

Kaarten verkrijgbaar bij de meer dan 1000 landelijke TicketBox filialen en de Free Record Shop. Online verkoop via www.ticketbox.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws