Dance Valley 2004 nieuws

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nog een kleine 3 weken en dan barst het grootste dance spektakel van Nederland los.

Dance Valley Festival 2004. 170 artiesten, 15 dance arena's, 3 open-air stages en dat alles in de prachtige omgeving van recreatiegebied Spaarnwoude met haar natuurlijke amphitheater waardoor het geluid van de mainstage over de heuvels lijkt te rollen.

Dance Valley...dit jaar de 10e editie. Reden voor een feest waar iedere dance liefhebber naar uitkijkt. Van 10 uur in de morgen tot 11 uur in de avond. 1 hele dag vol Dance, Love & Happiness.

De opbouw is begonnen, de 1e palen van de tenten zijn de grond ingeslagen. Dance Valley is van start gegaan en zal de komende weken opbloeien tot een prachtig festivalterrein waar zaterdag 7 augustus dance-geschiedenis zal worden geschreven. Je kunt de opbouw volgen op www.udc.nl.

Met 40.000 bezoekers was Dance Valley vorige zomer 3 dagen voor het event uitverkocht. Vorige week, met nog 4 weken te gaan was dat bezoekersaantal al bereikt en wij verwachten dat de resterende 10.000 kaarten binnen nu en 2 weken hun weg naar de fans zullen vinden. Dance Valley is het enige event wat de toegangsprijzen heeft verlaagd!

Tickets zijn verkijgbaar bij Ticket Box, Ticket Service, Music Store, de bekende voorverkoopadressen, en de GWK- en Postkantoren.

Wees er snel bij, want op = op! GET THOSE LAST TICKETS!!


* Op het terrein zijn speciale meetingpoints. Raak je je vrienden kwijt, dan kun je daar elkaar weer ontmoeten.

* Er zal een brede verscheidenheid aan eten & drinken zijn. Voor iedereen wat wils. Er zullen verschillende munten zijn voor eten & drinken. Deze kun je halen bij de diverse kassa's verspreid over het festival terrein. Horeca prijzen zijn verlaagd in vergelijking met vorig jaar.

* Dance Valley heeft besloten als extra service naar haar bezoekers toe Lockerbox in te zetten. Zo kunt je op veilige en makkelijke wijze je jas, tas of andere zaken opbergen tijdens het festival en onbezorgd genieten van deze dag. Lockerbox is gespecialiseerd in het verhuren van kluisjes op in- & outdoor evenementen.

* Het weer hebben wij niet in de hand. Zorg voor voldoende kleding. Zoals gezegd zijn er kluisjes te huur, waar je je kleding kan achterlaten.

* Dance Valley merchandise zal verkocht worden tijdens het feest. De shop zal in het markt gedeelte staan.




Er zullen voldoende toiletten aanwezig zijn op Dance Valley en deze zullen GRATIS zijn.

Je kunt je gsm laten dansen! Check de Dance Valley ringtones op www.dancevalley.nl (klik op de gsm midden op de site), powered by VODAFONE

Op de Dance Valley site kun je bij het kopje "how to get to the festival" duidelijk en overzichtelijk zien hoe je naar het festivalterrein moet komen. Je kunt er bv het NS schema downloaden en je kunt zien hoe je er moet komen met bv je auto, fiets of motor. Als service stelt Dance Valley gratis pendelbussen beschikbaar van en naar Station Sloterdijk.

* Na het event komt de Dance Valley cd uit. Gemixed door 3 international heavyweights, op 2 dubbelmix cd's met het beste wat dance te bieden heeft, die het Dance Valley gevoel door de jaren heen perfect neer zullen zetten!

* Tijdens Dance Valley zullen er opnamens gemaakt worden voor de DVD van Dance Valley. Fantastische beelden afgewisseld met backstage images en interviews met dj's! Hou de UDC site in de gaten voor meer info omtrent de release.

* In de winter van 2004 zal het Dance Valley boek het licht zien. Een fantastische reis door 10 edities Dance Valley door middel van verhalen en prachtige foto's. Elk verhaal, elke foto en jullie, de Dance Valley Party people die deze momenten hebben gecreeerd zullen samengesmolten worden tot het ware verhaal over dit unieke dance event!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws